#VAATEKAAPILLA W/ TUULI

Lauantailukemista ja jälleen yksi uusi inspiroiva tyylimuusa tuttavapiiristäni! Tervetuloa tutustumaan Tuulin vaatekaappiin!

 

Tuuli12.png

Tuuli9.png

Tuuli8.png

Leather jacket Carlings, knit & maxi skirt H&M, sneakers Vans

 

Jos pitäisi, Tuuli kuvailisi tyyliään rennon boheemiksi, ehkä kokeilevaksikin.  Toisinaan taas hyvinkin yksinkertaiseksi ja käytännönläheiseksi. Pääasia on, että vaatteissa viihtyy ja tyyli tuntuu omalta. ”Tyyliä ei oikeasti voi feikata. Ihmisestä näkee kilometrin päähän, onko hän sinut päällensä laittamiensa vaatteiden kanssa.”

Tuuli sanooa myös itse olevansa yhtä tyylisuuntaa enemmän fiilispukeutuja. ”Olen täysin fiilispukeutuja ja pukeudun fiiliksen ja mielialan mukaan. Toisena päivänä sporttisesti, toisena päivänä boheemisti ja jonakin toisena taas hyvin klassisestikin.” Harmaina päivinä Tuuli tykkää lisätä asuun jotain väriä. ”Se voi olla yksikin juttu: makeet kengät, takki tai laukku, jotka piristävät päivää ja asukokonaisuutta. Nyt olen erityisen innostunut isoista värikkäistä hapsukorviksista.”

 

Tuuli5.png

Tuuli15.png

 

Luottovaatteikseen Tuuli listaa mustat hyvin istuvat farkut, jotka toimivat kaiken kanssa.Vaatekaapin luottojuttuja ovat ovat myös rakkaat rannekorut, tennarit ja nahkalaukut. ”Jokaisella korullani on tarina, tennareissa on hyvä kävellä vaikka kuinka monta tuntia, ja nahkalaukut taas kestävät äidiltä tyttärelle. ”

Tuuli kertookin, että laukut ja kengät ovat ne joihin Tuuli on valmis satsaamaan. Mulberryn Alexa ja Louis Vuittonin laukku ja lompakot ovat esimerkiksi hankintoja jo vuosien takaa, mutta toimivat edelleen.

Tuuli2.png

 

Parhaiksi ostoksikseen Tuuli listaakin juuri Louis Vuittonin lompakon, joka on kulkenut matkassa jo yli 10 vuotta. Dinosaurus-kuosinen 5-panel lippis taas on matkamuisto Balilta. ”Lippis varasti heti huomioni hieman överillä hulluttelevalla printillään, nyt lippis on ollut jo monta kesää yksi luottoasusteistani!” Musta Carlingsista hankittu nahkatakki on myös ehdottomasti yksi parhaimpia ostoksia. Samoin kuin H&M Conscious Exclusive malliston maxihame.

Tuuli kertoo, että innostuu helposti shoppailemaan ja palaa harvoin kaupungilta tyhjin käsin. Lukioajoista, jolloin Tuuli ei käyttänyt samaa asukokonaisuutta kahta kertaa, on tultu kuitenkin kauas. Nyt mielessä on myös eettisyys ja luottoasuja löytyy useampi. ”Vain pienellä muutoksellakin luottoasusta voi saada aivan uuden näköisen.”

Juuri nyt Tuulin voi nähdä pukeutuneena rennosti ja ennen kaikkea käytännöllisesti.

”Raskaus määritti ja muutti jonkin verran pukeutumistani viime vuonna. Ajattelin, että raskauden jälkeen voin taas pukeutua juuri niin kuin haluan. En olisi voinut olla enemmän väärässä. Yllätyksekseni imetys määrittää vielä enemmän, mitä voin laittaa päälleni. Maitobaari pitää olla avoinna aina, kun vauva haluaa syödä, mikä rajaa pois esimerkiksi suurimman osan mekoista ja paidoista. Tämän takia käytän nyt paljon ihan perus ‘tylsiä’ imetystoppeja ja piristän asua erillaisilla neuletakeilla tai pusakoilla.”

 

Tuuli3.png

 

Tuuli kertoo inspiroituvansa paitsi työssään muodin parissa, mutta kertoo myös, että sosiaalinen media (erityisesti Instagram) on nykyään oiva paikka inspiroitua. Myös erilaiset kulttuuriset tapahtumat, kuten festarit ja katumuoti kiehtovat.  Niissä voi nähdä mitä upeimpia tyylejä ja innostua itselleenkin uusista asioista.

Paras pukeutumisvinkki Tuulin mielestä kuitenkin on on satsata klassikoissa ja tyylin avaintuotteissa laatuun. “Esimerkiksi laadukas nahkalaukku kestää parhaimmillaan äidiltä tyttärelle, mutta se kestää myös kaikki muodin mullistukset ja on aina yhtä tyylikäs.”

W o r d. Kiitos Tuuli ihanasta ja inspiroivasta päivästä!

xx.

M.

 

// At my friend’s closet.

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *