VISITING R/H STORE

RH Store.png

RH Store2.png

RH Store3.png

RH Store4.png

RH Store5.png

 

Viime viikolla vierailimme opintopäivänä R/H:n Studiolla. Emilia piti meille mielenkiintoisen luentopäivän ja kertoi liikkeellä vieraillessamme, että he ovat vastikään tehneet liikkeen ilmeelle pienen muodonmuutoksen. Vanhan vanerin tilalle on tullut hiukan raffimpia materiaaleja, betonia, messinkiä ja harmaan sävyjä. Liike olikin minusta, kuin jatkumo Fredan katukuvalle. Tykkäsin kovasti!

Löysin liikkeestä myös vaikka mitä ihanaa. Joudun varmasti vielä palaamaan, jouluostoksille viimeistään. Tämä on kummitellut mielessäin jo kauan, kuten huomannette 🙂

Suomalaisten suunnittelijoiden ja muotialan asiantuntijoiden tapaaminen on saanut minua pohtimaan paljon mm. kuluttamistani ja suhtautumistani vaateteollisuuteen. Viime vuosina olen alkanut pohtia yhä enemmän myös kuluttamisen ekologisuutta. Huomaan hamuavani garderobiin niitä yhtä sesonkeja kestävimpiä juttuja ja laadukkaita materiaaleja, mutta suomalaista muotia minun tulee ostettua edelleen aivan liian vähän. En oikein osaa sanoa miksi, mutta siihen on ehdottomasti tultava muutos. Suomessa tehdään kuitenkin tosi upeita juttuja. Vai mitä?

XX,

M. 

Visiting R/H Store and loving their store concept!

Kommentit (1)
  1. Hanna ja Emilia ovat ihania <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *