WE LOVE ULLANLINNA

weekend4.png

weekend1.png

weekend2.png

weekend3.png

 

weekend5.png

weekend8.png

weekend10.png

 

 

Tämä viikonloppu on otettu kirjaimellisesti iisiä. Karsittu kaikki ”pakolliset” menot minimiin ja olemme vain nauttineet yhdessäolosta ja joutenolosta.

On tehnyt hyvää. Joskus sitä kaipaa vain olemista ilman sen suurempia suunnitelmia ja aikatauluja. Tai itselläni ainakin on näin.

Tänä viikonloppuna olemme viettäneet viikonloppua Helsingin kodissamme. On niiiiiin ihanaa, että kaikki on abouttirallaa valmista ja nyt saa vai nautiskella ja tutustua uusin huudeihin. Pelkästään kotikorttelissamme on uskomattoman paljon nähtävää ja koettavaa. Sijainti on täydellinen, kaikki kävelymatkan päässä ja tässä asunnossa on jotenkin erityisen hyvä flow. Tänä viikonloppuna on ollut vielä erityisen tunnelmallista. Lunta on tupruttanut ja fiilis on ollut jotenkin todella rauhallinen ja seesteinen.

Joka kerta, kun tulemme tänne, meidät valtaa mieletön onnen tunnen siitä, että tämä on oikeasti kotimme. Hassua sinänsä, sillä jo ensimmäisessä asuntoesittelyssä tiesin, että tästä tulisi meidän koti. En tiedä mistä moinen, mutta jo silloin vain tiesin jollain tapaa, että juuri tästä tulisi kotimme. Intuitioni oli oikeassa.

Kunhan pääsemme kunnolla sinuiksi, koostan teille pientä listaa. Tällä erää suositukset menevät kotikadun Maxillille (täydellistä rapupastaa), Lungille (ihana lounaalle tai illan istumiselle), Latvalle (lasilliselle), SIS. Deli & Café:lle (korttelin rennoin aamupala ja kaunein take away muki), Neitsytpolun Reginalle (ihana intiimi tunnelma, loistava palvelu ja hyvä ruoka) sekä kauppahallin Storylle (täydellistä kalasoppaa).

Jos muuten haluaa tutustua Helsinkiin, kuten paikallinen, on hyvä opus Laura Iisalon ja Melanie Dowerin kuvankaunis opus Helsinki, People Make The City. Omani ostin Urban A:sta.

Kaunista sunnuntaita! Muistakaa tekin ottaa omaa aikaa ja vain nautiskella!

 

M.

 

// #weekendmode

kulttuuri suosittelen sisustus sisustus
Kommentit (5)
  1. Ihanalta näyttää teillä! xx

    1. Kiitos Johanna! Tuu pian kylään xx

  2. Terveiset kivenheiton päästä samoista tunnelmista! 🙂 loikoillaan sohvalla ja fiilistellään lumipyryä. Lounaspaikka Paulette alempana Korkeavuorenkadulla on yksi meidän vakkareista, kannattaa käydä!

    1. Ps. Little Brooklynin vohveli+kahvi aamupalana toimii myös!

      1. Hei ihanaa, kiitos vinkeistä!! Terkkuja naapuriin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *