WEDNESDAY FAVORITES

insp1.png

insp2.png

insp3.png

Polo & pleated pants Filippa K, shoes &Other Stories, ear cuffs Melissa Joy Manning, dress Arela, shirt Zara

 

Mustaa, mustaa, mustaa. Pliseeratut jutut kiinnostavat erityisesti juuri nyt, enkä taida olla ainut, sillä metsästin tovin itselleni pliseerattuja housuja ja tänään lopulta onnistuin ehkä löytämään itselleni yhdet, fingers crossed.

Ensi viikolla on myös eräs kiva ilta tiedossa ja sinne pitäisi löytää jotain päälle pantavaa. Vahva veikkaus, että se on jotakin mustaa. Mutta miten olisi vaikka kultaiset korkkarit? Pliseerattu pusero saattaisi toimia myös, mikäli housut ovatkin huti. Arelan liivimekossa voisin myös lähteä sekä iltamenoihin että officelle vallan hyvin. Filippa K:n kepeä merinopoolo toimisi myös yhtälailla arjessa ja juhlassa oikein stailattuna. Hmmm… Hunting continues!

Inspiroivaa keskiviikkoa,

M.

 

Ps. Pliseeratut housut tuntuvat olevan juuri nyt vähän kaikkialta loppuunmyyty, veikkaan supersuosiota myös keväälle. Kantsii siis olla ajoissa, jos meinaat saada nämä ”trendihousut” itsellesi!

 

// On my mind right now…

Kommentit (2)
  1. Ostin täydelliset mustat pliseeratut housut Aleksanterinkadun H&M:stä hintaa muistaakseni 39,90 €. Eilen ainakin oli vielä muutamat kappaleet housuja jäljellä, en tiedä löytyisikö verkkokaupasta vielä samoja pöksyjä.

  2. Ah, pliseeratut housut! Kumpa löytäisi jostain täysmittaiset, culottesit alkaa olla vähän viileet – toki sukkahousuille saa vähän lisäaikaa 😉 Tykkään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *