WEEKEND SNAP SHOTS

 

weekend6.png

weekend7.png

weekend1.png

weekend2.png

weekend3.png

weekend4.png

Coat Tiger of Sweden, lookbook Dry Lake, coffee by me

 

Olen juossut koko viikonlopun vanha salkkuni kainalossa ympäriä koulua ja kaupunkia, treffannut ystäviä sen minkä olen ehtinyt ja flunssaltani jaksanut.  Jopa alennusmyynneissä ehdin piipahtaa onnistuneesti ennen iltamenoja ystävän kanssa. Success!

Ihanat positiiviset innostavat ihmiset ympärillä antavat kyllä niin paljon voimaa. Hyvässä porukassa kaikki tuntuu mahdolliselta! Ja kun olo ystävien jälleennäkemisten jälkeen on kuin uudesti syntynyt, tietää viettävänsä aikaansa oikeassa sakissa.

Olen myös jutellut monen ystäväni kanssa ja kaikilla meillä on sellainen fiilis, että tästä vuodesta tulee jollakin tapaa erityinen. Sitä todella toivon. Alkuvuosi on ainakin luvannut hyvää. Kauniisti vastapäisen mintunvihreän talon valaisema aurinko on myös jo hyvä lupaus lähestyvästä keväästä ja kevät se vasta onkin aina ihanaa aikaa.

Ensi viikolla matkaan taas salkkuni kanssa ja luvassa on muutamia jännittäviä tapaamisia. Toivottavasti saan jakaa jotain myös kanssanne. Ensi viikolla on myös viimein aika julkaista taas uusi #vaatekaapilla -juttu!

Mutta nyt kaupungille juomaan päivän toinen aamukahvi ystävän kanssa.

Kaunista sunnuntaita, näyttää tulevan aurinkoinen päivä!

M.

 

Ps. Jos muuten on jotain hyviä vinkkejä kauniille simppelille läppärilaukulle, niin otan mielihyvin vastaan! Suutari sanoi, että vanhasta ei vara enää parane…

Weekend snap shots

Kommentit (1)
  1. Kiitos aamukahviseurasta, päivä alkoi ihanan kepeästi <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *