Kahdesta yksi

Jokaisen kaapista löytyy aina vaatteita joita ei käytä. Kauluaspaitaa ja shortsia. Niillä pääsee jo pitkälle, oikeasti. MIettikäähän miten paljon omassa kaapissa on tavaraa, joka huutaa ääneen kun niitä ei käytetä. Mikään ei ole niin helppoa jälleen kuin lainata ompelukonetta, jos omasta takaa sitä ei ole ja kaivaa lumppulaatikosta ne vaatteet joita ei ole käyttänyt ehkä koskaan. Vähän mielikuvitusta, vähän niks ja naks sekä pikkuisen sursursur ja kaapissa onkin jotain käyttökelpoista ja ihanaa. Minun uusin kesäherkku on kahdesta yksi, haalari. Kolme kivaa vaatetta on nyt luotu, tästä on hyvä jatkaa.

IMG_8364.JPG

IMG_8365.JPG

IMG_8366.JPG

IMG_8367.JPG

 

                                                                                           Aloita päiväsi sukeltamalla kaappiisi.

 

Kommentit (2)
  1. Leikkaa paidasta kauluksen alta osa pois, myös hihoista lähtee muutama sentti. Ompele kuminauhakuja vaikka vinonauhaa hyväksi käyttäen (tulee siistimpi) ja pujota kuminauha kujaan.

    Leikkaa hieman paidan helmaa pois, ompele shortsit kiinni helmaan. Valitse shortsin sen mukaan, että tuo haara väli on sinulle iso (roikkuu) sillä muutoin tuo vartalon väli tulee liian lyhyeksi. Helpoin tehdä siis shortseista joissa on kuminauha vyötäröllä eivätkä ole ns. istuvat housut. Näin saat purettua lisää tuosta kuminakujasta. Ompelet vain yhteen ja kuminauha vyötärölle ja se on siinä.

  2. Tervetuloa 🙂 Toivottavasti jotain ideatynkää jää kätösiin näistä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *