Lontoon tuliaiset

Omistan kohtalaisen pienen lentolaukun joten kun ollaan lentolaukun kanssa reissussa pitää ostettavat miettiä tarkkaan. Tällä kertaa Lontoosta lähti mukaan kaksi kahvia; toinen maun, toinen ulkonäön takia. Sohon Grindista oli pakko ostaa house blend, sen ollessa suloisessa vaaleanpunaisessa purnukassa josta jäisi itsessään kiva muisto. Paikallisena, kahvia voisi käydä santsaamassa tähän purkkiin. Myös Grindin oma biohajoava bambu takeaway- kuppi oli must ostos.

  • Grindin houseblend ei herätä kummoisia maku maailmoja, kahvin kerrotaan olevan 100% arabicaa, siitä valmistetaan kaikki Grindien espressopohjaiset kahvit ja suositellaankin nautittavaksi maidon kera (?) Suklaisia ja pähkinäisiä aromeja… pistaasia kenties? Kahvi ei valitettavasti ole enään ihan parhaimmillaan, papujen jo hetken seistessä kaapissani.

Sen sijaan Square Milen Ruandalainen korkattiin jo aika nopeasti kotiin saapumisen jälkeen.

  • Red bourbon
  • naturaali prosessointi
  • paikallisen David Rubanzangabon tuottama
  • alue: Huye Mountain, Ruanda
  • kasvamiskorkeus 1600- 2300 mpy
  • Filter roast

Makuprofiilina strawberry/ chocolate/ milkshake. Mansikkaa todellakin, niin mansikkainen että  on vaikea ajatella edes muuta. Keltaisia hedelmiä, hapokkuutta tasapainoittamassa makeutta. Mutta ehdoton mansikkapirtelö.  Sopii aamukahviksi, mutta samalla myös jälkkäriksi illallisen jälkeen. Ei ollut ihan niin mun juttu kuin olin ajatellut, mutta jokainen kupillinen maistuu hieman liian överiltä nautittavaksi arkipäivänä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *