Lehmus Roasteryn Oligarch X- L-E-S-O

Uusi vuosi ja vuoden ensimmäinen postaus! Vuoden alku on ollut kiireinen uutta suunniteltaessa (tästä lisää myohemmin 😉 ) ja vapaa ajalla on osattu rentoutua lue: joulu jäi päälle. Postauksia on valmiina luonnoksissa kun vielä saisi niitä viimeisteltyä.

Uutena vuotena tuli korkattua joululahja itselleni eli Lehmus Roasteryn Oligarch X- L-E-S-O. Ulkonäöllisesti huomioni kiinnittyi kahviin heti; kultainen pakkaus lesolla nimellä ja vielä suosikkiani yellow bourbonia. Enempään en kahviin perehtynyt sillä tässä kohtaa olin jo aivan myyty.

Syyllistän äitiäni aina siitä, että hän ei ikinä lue mitä hän ostaa. Tästä viimeisimpinä esimerkkeinä kun hänen piti ostaa gluteenitonta osti hän laktoositonta, hänen piti ostaa kuivaa cavaa, hän osti kuivaa roséta. Ja lista on loputon, hän ei ikinä lue etikettiä pidemmälle. Nooh, täytyy sanoa, että tällä kertaa en lukenut itsekään.

Uuden vuoden aamuna innoissani korkkasin meille juhlapäivän kunniaksi Leson ja heti pakkauksen avattuani haistoin sen, nimittäin konjakin. Rupesin heti tarkastelemaan pakkauksen takaosan info- osiota; ”Lehmus Roasteryn Oligarch- sarja keskittyy TYNNYRIAROMATISOITUIHIN kahveihin. Tämä Brasiliasta, Pedra Brancan käsittelyasemalta saapuva Yellow Bourbon Arabica on AROMATISOITU KONJAKKITYNNYRISSÄ ennen paahtoa.”

A: En yleensä pidä tynnyriaromatisoiduista kahveista.

B: En pidä konjakista.

Annoin kahville kuitenkin mahdollisuuden; jauhoin pavut itselle sopivalla dripperi jauhatuksella ja valmistin meille Hariolla aamusumpit. Voin kertoa, että molemmat heräsivät.

Maistan konjakin läpi yellow bourbonin tuhdin mutta pehmeän suklaisuuden. Kahvi olisi varmasti täydellinen itselle ilman konjakin aromeja. Mainio lahjaidea konjakin ystävälle tai jälkkäripöytään. Meillä harvemmin on jälkkäriä, joten kahvi lahjoitettiin apelle, joka osasi arvostaa kahvia. Harmi, mutta ensi kerralla osaan ehkä paneutua asioihin paremmin, enkä osta kullan kiilto silmissä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *