Uusi Vuosi ja yk 10

Baby Dreams

Heippa ja pahoittelut pitkästä postaustauosta! Ja hyvää Uutta Vuotta kaikille! :)

Tänne ei mitään uutta. Tänään alkoi yk10, edellinen kierto jäi taas vain 24 päivän pituiseksi. Tällä kertaa tosin olin varma, etten ole raskaana, kuten en sitten ollutkaan. Alkaa usko kyllä hieman loppumaan :( Loppuviikosta pitää käydä mittauttamassa uudelleen se prolaktiini. Muuten ei mitään uutta. Ensi kierrossa menenkin sitten munanjohtimien aukiolotutkimukseen. Tämä yrityskierto tulee olemaan huono, sillä mies on ensi viikon työmatkalla ja palaa vasta sunnuntaina. Ovis on maanantaina tai tiistaina. Noh, jää siihen onneksi pari päivää aikaa yrittää.  

Tänään en jaksa olla positiivinen, onneksi pystyn nykyään sentään siirtämään ajatukset muualle. Siksi blogikin on ollut hiljainen, sillä en halua ajatella tätä koko asiaa. Toivottomalta alkaa tuntumaan... 

Kommentit

Toive (Ei varmistettu)

Tervehdys!
En juuri kommentoi ikinä blogeihin, mutta nyt on pakko kun olemme niin samassa tilanteessa. Jätimme aviomiehen kanssa ehkäisyn pois syyskuussa ja ensin "pelkäsin" jos tärppääkin heti ja kun raskautta ei ole kuulunut alkaa mieleen hiipimään pelko jos emme lapsia pysty saamaankaan. Hassu tämä ihmisen mieli... Olen käynyt gynellä lokakuussa ja hän ultrasi ja totesi että kaiken pitäisi olla kunnossa. Mihinkään jatkotutkimuksiin en ole vielä hakeutunut, lääkärin neuvo oli, että jos vuodessa ei raskaudu niin sitten tutkitaan tarkemmin. Nyt on käynnissä yk 5 ja kp 22/26 vielä on mahdollisuus tässä kierrossa, mutta helposti aina tulee aavistus ettei nytkään onnista. No toivottavasti tulevaisuudessa teillekin suodaan pieni nyytti ja meillekin. Tsemppiä! Todella hyvää vertaistukea on ollut lukea blogiasi, kiitos :)

Iiris (Ei varmistettu)

Moikka! Täällä sama homma syyskuussa aloitettu yrittäminen ja nyt yk 5 menossa. Pitää vain toivoa ️. Oon saanut paljon vertaistukea blogistasi eli kiitos siitä. Toivottavasti kohta tärppäisi meillä kaikilla ️

EllenT
Baby Dreams

Moikka :) kiva, kun kommentoit! Onneksi teillä on vasta kuitenkin yk5 menossa, joten on vielä todella mahdollista raskautua. Paljon tsemppiä teillekkin! Kiva, että blogistani on ollut hyötyä muillekkin, kuin itselleni :) Toivotaan, että pian raskautuisimme molemmat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.