Etsitään päiväkahviseuraa Turun seudulta

The Baby Show

Vaikka en ole vielä varsinaisesti äitiysvapaalla, en ole vielä muutamaan kuukauteen, simuloi kotona oloni ilman töitä äitiysvapaata, ja huomaan kaipaavani seuraa varsinkin päivisin. Keksin kyllä tekemistä päivien ratoksi, mutta sosiaalisten kontaktien puuttuminen päiväsaikaan saa minut huolehtimaan vauvan voinnista aivan liikaa. Kun mieheni tulee kotiin töistä, puhun innoissani kuin papupata, eikä iltainen ripustautuminen ole reilua hänellekään.

Löytyisikö Turun seudulta seuraa kaipaavia mammailijoita? Voit olla vauvan kanssa tai vasta vauvamahan kanssa, vapaana päivisin tai iltaisin, mutta tärkeintä olisi halukkuus kokoontua aina silloin tällöin höpisemään arjesta, juhlasta, liitoskivuista, televisiosarjoista, säästä ja mammamaailmaa ravistelevista aiheista. Välillä olisi kiva kokoontua keskustan kahviloihin tai vaikka Myllyyn, välillä voisi jopa rohjeta päiväkahville jonkun kotiin. Tärkeintä olisi saada suurin piirtein samassa tilanteessa olevaa seuraa, joka ei turhaan pingota tai ainakin osaa jutella omasta pingottamisestaan pilke slmäkulmassa. Olisi ihanaa löytää uusia mammakavereita, jotka auttaisivat iloissa ja suruissa ja pitäisivät kotona olijat järjissään!

Jos yllä oleva kuvailu osuu sinuun edes jollakin tavalla, kommentoi tähän alle tai laita minulle sähköpostia! :)

 

 

 

Kuva: The Baby Show.

Kommentit

Poffuliini
Kahvitauko

Tuttu tunne tuo päivän papupata-annoksen kaataminen miehen niskaan, kun tulee töistään kotiin :D 

Olisikin hienoa jos Turusta ja siitä lähimaastosta löytys kiva mamma porukka jonka kanssa silloin tällöin kahvitella, etenkin kun kesää kohti mennään niin tää mama ainakin olis intona tulossa välillä Turun kauniiseen jokirantaan kahvittelemaan täältä "maalta". Varsinkin näin ekan vauvan kohdalla muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa rupattelu on varmasti meinaan tarpeen ja arvokasta :)

Maria Hakkala

Ihanaa! Ehdottomasti tulet Turkuun mammailemaan! :)

Maria Hakkala

Hei, laitatko mulle sähköpostia, jos kahvittelu vielä kiinnostaa? :)

Torey
Näissä neliöissä

Kahden lapsen äiti 20 minsan päästä Myllystä ilmottautuu täällä! 

Maria Hakkala

Jes! Mahtavaa! :)

Kommentoi