Blogi loppuu, elämä jatkuu

Hoitopöytä ja sukat.JPG

Syntymäpäiväviiri keittiö.JPG

Taaperon kirjahylly.JPG

Taaperon lelut.JPG

Purkkiruoka keittiö laatikko.JPG

Harsot pyykkitelineellä.JPG

Kuomat ja olohuone.JPG

Istuin viime viikolla ystävieni olohuoneessa kesälomareissun illan kääntyessä yöhön, ja päähäni pulpahti ajatus: The Baby Show -blogin on aika loppua.

En varsinaisesti miettinyt blogiasioita, mutta alitajuntani halusi selkeästi tuoda rentoon hetkeen palan totuutta, joka totta puhuen on ollut ilmassa jo jonkun aikaa. Päätös tuntuu yhtä luonnolliselta kuin blogin aloittaminen viime vuoden helmikuussa raskauden alkuhehkussa. Halusin purkaa tuntojani ja tuntea olevani osa suurempaa yhteisöä, vaikka vauvavuosi kuluikin pääasiassa vauvan kanssa yksin kotona ja kaupungilla. En ole kuitenkaan enää hetkeen kokenut tarvetta kirjoittaa tänne, vaikka Google viuhuu edelleenkin vauhdikkaasti niin välikausivaatetuksen kuin kerhotossujen valitsemisen suhteen. Pohjimmiltani en ole äitibloggaaja, joten on hyvä lopettaa ennen kuin yritän muuttaa julkisen päiväkirjani oikeaksi blogiksi.

The Variety Show -televisioblogi tulee jatkossakin olemaan pääblogini ja -harrastukseni, joten siellä tullaan välillä näkemään myös yksityiselämäni palasia. Minua voi seurata luonnollisesti myös Instagramissa, missä poika ja mies vilahtelevat varmasti säännöllisesti. Jätän The Baby Show -blogin näkyviin vielä joksikin aikaa, jos siitä olisi vaikka hyötyä jollekin toiselle aloittelevalle äidille.

Meillä touhua riittää kotona, sillä poika aloittaa ensi viikolla päiväkodissa, ja minä yritän saada muutettua kevään ja kesän ensimmäisen työhaastattelun työpaikaksi. Meidän perheen loma on ollut ihana ja juuri meidän näköinen, mutta tuleva arki ei suinkaan pelota, vaan oikein toivon järkeä ja järjestystä tähän kaikkeen touhottamiseen. Hiljaista meillä tuskin tulee jatkossakaan olemaan, sillä poika tapailee juuri ensimmäistä oikeaa sanaansa (’äiji’), harjoittelee kiipeämistä sohvalle, ja testailee ensimmäisiä askeliaan ilman tukea.

 

Ihanaa jatkoa teille kaikille! 🙂

Muistakaa, että välillä äitiys vain on.

 

 

 

 

 

Kuvat: The Baby Show.

perhe lapset vanhemmuus
Kommentit (2)
  1. Kiitos Maria!

    Baby Show on ollut mukavaa vertaistukea oman vauvavuoden mukana. Onnea taaperovuosiin!

    1. Kiitos, tuplasti! Ihanaa, jos minun epävarmuuksien värittämästä äitiyspohdinnasta on ollut apua! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *