Lapsimessut 2017: Arvonta Instassa!

The Baby Show

Haluatko voittaa lipun Lapsimessut 2017 -tapahtumaan 21.-23.4.? Lue osallistumisohjeet tämän postauksen lopusta!

Olin viime vuonna mieheni kanssa ensimmäistä kertaa Lapsimessuilla, ja olimme aika pyörällä päästämme. Odotin tuolloin ensimmäistä lastamme, eikä meillä ollut vielä kovin paljoa kokemusta vastaavanlaisista lapsiin liittyvistä tapahtumista. Lähdimme paikalle kuitenkin avoimin mielin ja innoissamme tästä uudesta maailmasta. Minä sain oman lippuni messuille akkreditoitumalla bloggaajaksi, mutta miehen lipun kustansimme itse.

Meidän aika messuilla kului suurimmaksi osaksi ympäriinsä pyörimiseen ja messutouhun ihmettelemiseen. Teimme pari pientä ostosta, ja katsoimme suu auki pitkiä jonoja tiettyjen merkkien osastoilla, tietäen varsin hyvin, että seuraavina vuosina mekin olemme todennäköisesti noissa samoissa jonoissa.

Suurin apu meille messuilusta raskausaikana oli tulevien vinkkien kerääminen, joita olemme jo hyödyntäneet tässä pojan ensimmäisen vuoden aikana. Muutama nerokas tuote on vielä korvan takana ja kirjanmerkeissä odottamassa pojan kasvamista, ja tämä lista kasvaa varmasti tämän kevään messuilla.

Tänä vuonna meidän on pakko tehdä Lapsimessuille budjetti ja edes jonkinlainen suunnitelma, sillä pelkäämme molemmat innostuvamme liikaa tarjouksista ja tuotteista, joita normaalisti on meille saatavissa vain verkkokaupoissa. Tavoitteenamme on ostaa ainakin vähän kangasta miehen siskolle uusia ihania vaatteita varten, hiukan seuraavan koon vaatteita varastoon, sekä muutama yksittäinen lelu tai tarvike, joita ei ole saatavilla Turussa. Tällä kertaa messuilua muuttaa tietysti mukana kulkeva poika, joka on kuitenkin aika rento tapahtumakävijä ja on varmasti enemmän innoissaan kuin harmissaan kaikesta hälinästä!

 

ARVONTA:  Voita 1 lippu Lapsimessut 2017 -tapahtumaan (arvotaan yhteensä kaksi lippua)

  • Kommentoi Instagramissa lippuarvonnan kuvaan kertomalla, miksi haluat messuille.
  • Jos sinulla ei ole Instagram-tiliä, voit osallistua arvontaan laittamalla minulle sähköpostilla vastauksen samaan kysymykseen.
  • Arvonta on voimassa tämän viikon perjantaihin 14.4. klo 23.59 asti.
  • Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä, ja liput lähetetään voittajille sähköpostitse.

 

Nähdään messuilla! Meille saa tulla juttelemaan. :)

 

 

 

 

Liput saatu Lapsimessuilta arvontaa varten.

Kuvat: The Baby Show.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.