Pikapäivitys: valtakunnassa kaikki hyvin!

The Baby Show

Hei, kylläpäs on ihanaa päästä jälleen Lilyyn! Jos joku teistä ei asiaa huomannut, Lily oli rikki neljä päivää, ja tällainen itseni kaltainen omaa ja muiden blogeja pakkomielteenomaisesti tarkasteleva höperö oli ihan ulalla! Tekemistä on kyllä muutenkin riittänyt, mutta eihän se suinkaan ole sama asia kuin omat blogit ja omat jutut.

Tässä pienenä tiivistyksenä viimeisen viikon puuhailut:

  • Miehen siskonpojan 3-vuotissynttärit juhlittiin meillä, kuten kuvasta näkyy, sillä oikeastaan kaikki perhekutsuille kutsuttavat olivat jo valmiiksi pääsiäisen takia Turussa. Minulla saattoi ihan hiukan lähteä käsistä tarjoamisten suunnittelun suhteen, sillä halusin suunnitella ja valmistaa ruoat ja herkut lasten näkökulmasta, vaikkakin paikalla oli vain kaksi alle 6-vuotiasta ja loput aikuisia. Loppujen lopuksi pöydästä löytyi jätskiauto, lakritsikastiketta, karkkimuffinsseja, riisisuklaaherkkuja, pikkupizzoja, kolmioleipiä, suklaavaahtokarkkeja, vohvelikeksejä ja viinirypäleitä. Mieheni jo nauroikin puolivakavissaan hommaavansa itsensä konferenssimatkalle oman lapsemme tulevien 1-vuotissynttärien aikaan, jos antaumukseni asialle on yhtään samansuuntaista!
  • Sokerirasitustesti oli eilen aamulla, ja kaikki meni hyvin! Jännitin lähinnä edellisen illan syömisten ajoittamista ja mahdollista huonoa oloa labrassa, mutta hienosti meni. Tuntuu, että koko sokerirasitus on nostettu blogeissa ja keskustelupalstoilla niin suureksi peikoksi, että vähintään manaajatyylistä oksennusta pitää tulla tai muuten homma on mennyt jotenkin vikaan.
  • Kävimme hiukan mittailemassa uutta kotiamme, ja ajatuksissa pyörivät kaikki ihanat sisustus- ja remppajutut! Vaikka avaimet saamme käteen vasta muutaman viikon päästä, saimme käydä hiukan mittailemassa ja mallailemassa, jotta tulevat suunnitelmat hiukan helpottuvat. Kohtuullisen suureelliset suunnitelmamme ovat onneksi reippaasti pienentyneet, sillä aika ei meinaa riittää etukäteen, eikä rempan keskellä ole kiva elellä tämän pallomahan kanssa. Olen muutenkin muuttopuuhissa lähinnä muonituspuolella, ja varmaan koitan hiukan päteä siinä sivussa mahaa hieroessa!

Ihanaa palata hiukan enemmän normaaliin päiväjärjestykseen bloginkin suhteen! :)

 

Haluatteko lukea mietteitäni jostain tietystä aiheesta raskauden tai elämän suhteen? Laittakaa kommenttiboksi laulamaan! :)

 

 

 

Kuva: The Baby Show.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aina on kiinnostavaa lukea raskausoireista :) Ja myös raskauspukeutumisesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.