Funpark

Perjantaina kun Niko pääsi töistä lähdettiin käymään Ideaparkissa katsomassa meille ruokapöytää. ​(Ja mehän löydettiin sellainen, laittelen postauksen myöhemmin)​ Tarkoituksena on ollut jo pitkään mennä käymään Hoplopissa tai Leos leikkimaassa, mutta ei ole tullut lähdettyä. Olimme jo lähdössä kun näimme Funparkin mainoksen ja päätimme mennä käymään. 

IMG_7788.JPG

Olen jotenkin kuvitellut sen olevan vain isoille lapsille, eikä siis sopisi meille. Koska alle kaksi vuotiaat ja vanhemmat pääsevät ilmaiseksi, ajattelimme, ettei siinä mitään menetä käydä katsomassa. Voi kuinka hyvä oli, että käytiin, täytyy myöntää luuloni virheelliseksi. Onhan Funparkissa tietenkin isoille sopiva puoli, jossa on kaikkea Xbox peleistä huvipuistolaitteisiin ja kauhukäytävään, mutta hirveästi löytyy näin pienellekin tekemistä. 

Ensin Kira pääsi testaamaan karusellin, joihin on aina päästävä kaupassa käydessä (​kiitos ilmaisten kierrosten). ​Jatkoimme matkaa kiipeilytelineille, jotka olivat jo Hoplopista tutut. Näitäkin oli useampi, mikä oli erittäin hyvä juttu. Tässä pienten telineessä oli pallomeri, pallon heittopelillä varustettuna, liukumäki ja tietenkin pehmeitä esteitä. Kira on oppinut nyt laskemaan liukumäestä itse, joten hän meni ensin ja Niko oli alhaalla vastassa. Nämä telineet ja laitteet ovat siitä hyviä, että myös aikuinen mahtuu hyvin liikkumaan ja laskemaan, koska eihän näin pientä voi päästää vielä yksin menemään. Pienten puolella oli myös pehmeitä palikoita ja helppoa tekemistä. 

Vähän isompien telineessä oli ylhäällä jopa pallokenttä mm. jalkapallolle ja sählylle. Sieltä kantautuikin kaikista innokkaimmat äänet. Sen alla oli erilaisia kulkuneuvoja, katettuja ”kärry”autoja, polkuautoja ja liikkuvia eläimiä. Näitä eläimiä oli muuten ympäriinsä, joka oli todella mainiojuttu, koska välimatka päästä päähän on huima! Työnneltiinkin neitiä aina välillä hevosella tai kirahvilla, joka oli hänestä erittäin hauskaa, myöhemmin hän ehkä oppii itse liikuttamaan niitä. 

IMG_7804.JPG

Nyt kun mietin, että mitäs kaikkea Funparkissa oli, niin huomaan miettiväni, että mitä siellä EI ollut. Sähköautorata, polkuautorata, trampoliinit (hyppimistä rakastavalta neidiltä ++), pomppulinnoja, pomppulinnaliukumäkiä, karusellaja, pelihalli-pelejä (​näistä suurin osa oli kylläkin maksullisilla poleteilla)​, pallotykit, lasersota ja jopa keilarata! Siis oikeasti vähintään jotain ihan kaikille ja me emme edes käyneet huvipuistolaitteiden puolella. Myös vanhemman näkökulmasta täällä todella viihtyy, eikä vain lapsen takia. 

IMG_7798.JPG

Eikä Funparkissa tarvitse myöskään kuivin suin olla, vaikka omat eväät ovatkin kiellettyjä. Ruokapuoleltakin löytyy paljon vaihtoehtoja, on buffet, kasvisruokaa, pikaruokaa, kahvia, smoothieita ja jäähilejuomia ja jos näistä ei löydy mitään niin Ideaparkistahan löytyy aimo annos ruokapaikkoja. 

 

IMG_7810.JPG

Me itse käytiin yläkerran ravintoyhtymässä, jossa neiti otti ruuan Bella roman lasten bolognesen, minä Daddys dinerista ja Niko Beef kingistä. Helppoa kun kaikki maksetaan samaan paikkaan!

Näin loppuun haluan vielä muistuttaa Funparkissa järjestettävistä Vaunaväen treffeistä, jotka ovat joka toinen torstai 10-12 eli seuraava on 12.10. Me ainakin aiotaan käydä jossain kohtaa se katsastamassa, ihan jo pelkästään paikan takia. 

Pieni vinkki, pellekammoisen ei kannata mennä Kauhukellariin!

 

IMG_7805.JPG

(Itse tein tämän virheen, mutta selvisin) 

Funpark on avoinna:
ma-la 10-20, su 12-18

perhe lasten-tyyli vanhemmuus suosittelen
Kommentit (1)
  1. Funpark | Kotiseutu-Uutiset
    30.6.2020, 08:46

    […] Funpark – babyK | Lily – Funpark on avoinna: ma-la 10-20, su 12-18. Avainsanat: #funpark #sisähuvipuisto #ideapark #suosittelen #vauvatreffit #vaunutreffit #huvipuisto #tekemistätampereella #ruoka. Facebook; […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *