Hauskinta Habitaressa:

img_1716.jpg

Oi, miten haluaisin oman pikku kylpyammeen! Kylppärissäni on luksuselementtinä ikkuna, joten voisin makoilla vaahtokylvyssä ja katsella samalla katuvilinää tai taivaalla hitaasti uivia pilviä. Nyt se on melkein mahdollista! Tarvitsen vain putkiremontin, hieman ylimääräistä rahaa, pari bodaria, uuden pyykinhuollollisen ratkaisun ja tämän iiiihanan Millionare-valurautatassuammeen.

Bongasin tämän kaunottaren (siis tuo amme, ei, en puhu itsestäni sen sisällä, hoh hoo) tänään päättyneiltä Habitare-messuilta. Habitaressa oli muutamia muitakin tuotteita, jotka olisin aivan ehdottomasti halunnut (tarvitsemisesta voidaan puhua sitten eri kerralla…), mutta tämän ottaisin ensimmäisenä! En ole koskaan nähnyt näin kauniita, pieniä ja silti tilavia kylpyammeita. (Ja tästä tulee vielä mieleen joku vanha lännenleffa, sellainen, jossa viettelevä nainen kylpee ehkäpä kuparisessa paljussa, luonnonkiharoiden hiussuortuvien kehystäessä hänen sydämenmuotoisia kasvojaan, ja mitäs sitten tapahtuukaan…)

Ammeiden valmistaja on ruotsalainen Luton design. Firman nettisivut kielivät siitä, että kyseessä on yhden miehen yritys ja firmassa keskitytään pääasiassa ammeiden valmistukseen. Ammeita saa jopa 118 cm lyhyinä eli sellaisenhan saa mahtumaan vaikka miten pieneen kylppäriin. Kuvan amme on juuri sen kokoinen (pituus 138 cm, leveys 75 cm, tilavuus 180 litraa, paino 120 kg), värinen ja mallinen, jollaisen haluaisin. Millionare-malli valitettavasti sopii nimensä mukaisesti vain lievästi miljonääreille. Messujen special price only for you oli 1660 euroa.

Onneksi taloyhtiön putkiremonttiin on enää/vielä pari vuotta aikaa. Ehdin hyvin säästämään ja suunnittelemaan uutta kylppäriä muutenkin. Mutta tietysti olen jo perehtynyt markkinoiden pienimpiin pesukonemalleihin ja mitannut, miten tuo amme, pyykkikone, pesuallas ja pönttö mahtuvat 195 x 145 cm kokoiseen kylppäriini. Aivan helposti! (Ja voisinko kirjoittaa vielä jotain sulkuihin?)

 

koti sisustus
Kommentit (3)
  1. Anna Karhunen
    19.9.2011, 07:53

    Ihania perusteluita! Kylpyyn siis!

  2. No eihän tuossa mitään epäekologista ole! Siis niin kauan, kun siellä ei ole vettä sisällä… (Olenpas mä nyt mukanokkelana!) Totuuden nimissä on tunnustettava, että tuskin mulla olisi koskaan aikaa ottaa mitään vaahtokylpyjä. Tai korkeintaan kerran kuussa. Että sikäli mun mielestä kylpyamme ei voi kovin pahasta olla. Se vaan näyttäisi niin hyvältä kylppärissä. Ja vaikeuttaisi suihkussakäyntiä.

    Korostinko jo sitä, että miten minimaaliselta tuo amme näytti? Tosi pikkuruinen! Ja sitten, kun ammeeseen meni sisälle, niin sinnehän vajosi ihan kokonaan, ja vielä toinen ihminen mahtuisi toiseen päähän (ja sittenhän sinne paljuun ei mahtuisi vettä enää juuri lainkaan, joten sikälikin se olisi aika ekologinen!).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *