Blogin uusi nimi – näistä ajatuksista syntyi Bakom Banana

Joku on jo saattanut huomata, että blogiin on tullut uusi ihana banneri ja nimikin on vaihtunut Bakom Bananaksi. Halusin uudistusta ja päivitystä, koska olen muuttunut itse paljon blogin perustamisen jälkeen ja blogikin siinä samalla. Blogini nimi ”På andra sidanhavet” ei enää vastannut tätä blogia eikä minua.

På andra sidan havet-blogin perustaja oli vähän päälle parikymppinen nuori nainen, joka lähti toteuttamaan pitkäaikasta unelmaansa – asumaan Ruotsiin. Hän halusi kirjoittaa elämästään Ruotsissa, jakaa näitä kokemuksia ja oppia kirjoittamaan paremmin. Se oli tyttö, joka eli elämäänsä vähän putkessa tavoitellen vain sitä yliopiston opiskelupaikkaa. Hän oli kova haaveilemaan ja ajattelemaan.

Olen edelleen se sama nuori nainen, joka tykkää pohtia, haaveilla ja välillä ylianalysoida asioita. Heh, ei ole kovin kauaa kun poikaystäväni sanoi minulle näin: ”Olisi muuten ihan hiton raskasta olla sun aivot ja mieli.” 😉 Blogissa minulle tärkeintä on jäsennellä ajatuksia, oppia ajattelemaan eri tavalla ja kehittää itseäni. Rakastan blogin kirjoittamisessa sitä, että aluksi ajatuksia on siellä täällä päässäni ja lopulta niistä syntyykin jäsenneltyjä kokonaisuuksia. Tämän takia blogin nimessa on ”Bakom” eli takana, koska se kuvaa juuri niitä ajatuksia päässäni. Takana on myös sitä, etten halua kirjoittaa blogiini vain pinnallisista ajatuksista, vaan myös perheestä, ystävistä, onnellisuudesta ja identiteettikysymyksistä.

No sitten tuohon Bananaan. Sehän on kulkenut matkassani jo ala-asteelta ja se on vaan niin osa minua. Banana on myöhemmin lyhennetty vielä Banskuksi ja se on kuin toinen nimeni. Voisin melkein veikata, että minua kutsutaan enemmän banskuksi kuin oikealla etunimelläni. Banana oli siis aika nappi valinta osaksi blogin nimeä, koska siitä tuskin tulen ikinä kasvamaan ulos vaikka kuinka muuttuisin 😉

 

Ja niin syntyi Bakom Banana, nimi joka tuntuu niin omalta. 🙂

<3:lla Bansku

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *