Positiivinen ongelma, sen negatiivisuuden sijaan!

Kaunis, aurinkoisen kirpsakka viimainen aamupäivä on täällä lähtenyt aivan mahtavasti käyntiin!

Toivottavasti Sinunkin aamusi lähtee upeasti käyntiin. Luin tuossa eilen valloittavan Monnan -blogista osuvan tekstin, nappaa linkki talteen ja käyhän Sinäkin lukemassa. Tuosta -> (http://monnatreenaa.fitfashion.fi/2016/10/18/valivali/

Nykypäivänä ihmisillä tuntuu olevan asiat huonommin kuin koskaan, tai siltä se kuulostaa joka asiasta valitetaan. Jokainen juttu väännetään negatiiviseen muotoon. Kuten Monna myös täällä ruudun toisella puolella on neito, joka pienestä pitäen on valloittanut hymyllään, avoimella mielellään ja positiivisilla jutuillaan. Toki on elämääni mahtunut myös rajujakin hetkiä, jolloin positiivisuus on ollut toden teolla kateissa, mutta ei enää sillä tasolla. 

Kuitenkin välillä uskon, että meidän positiivisuuden perikuvienkin elämässä on hetkiä, kun ei vaan millään kykene näkemään positiivista puolta. Eikä se ole mikään ihmekkään, nykyään uutiset ja media on täynnä hirveyksiä, vähemmän sitä positiivista puolta näkee. Aina keksitään uutinen, joka levittää pelkoa, jännitystä, surua ja pahaa oloa. 

Mielestäni siksi tämä haaste, joka Monnankin blogikirjoituksessa kävi ilmi on aivan huikea. Mistä tuossa haasteessa on kyse;

Amerikkalainen self-help guru ja pastori Will Bowen on kirjoittanut teoksen nimeltään A Complaint Free World. Tuossa teoksessa viitataan siihen, että sanat luovat todellisuutta, eli se mitä sanot ja ajattelet on suoraan liitoksissa siihen miltä maailmasi näyttää. Eli jos valitat, niin maailmasi on myös valituksesi näköinen; surullinen, ahdistava ja pelottava, esimerkiksi. Haaste toteutetaan niin, että otetaan tavoitteeksi olla 21 päivää valittamatta ja pidät helposti siitä kirjaa, kun asetat esimerkiksi hiuslenkin tms. ranteeseesi ja jos valitat siirrä se toiseen ranteeseesi jolloin aloitat alusta päivien laskemisen.

Minä itse uskon tuohon täysin! Maailma heijastuu Sinulle juuri sellaisena, kun päätät sen nähdä. Ja KIITOS minä rakastan positiivista maailmankuvaa sekä tapaa ajatella!

Muistan, kun viimeksi vierailin Espanjassa, Saloussa. ”Pienessä” kylässä lähellä Barcelonaa, tuon kylän ihmiset ja ilmapiiri se on se mitä rakastan. Se ihana tunne, kun voit aistia lämmön, ihmisten hymyt ja halaukset. Ehkäpä juurikin siksi moni ihmettelee miten olen niin positiivinen (vaikka tiedoksi, kyllä huonoja päiviä on minullakin, mutta niistä selvitään kun takana piilee ajatus positiivisuudesta) se todellakin kumpuaa aina tuolta Keski- ja Etelä-Euroopan lämmöstä. Nyt olen tehnyt itse asiassa samaa huomiota jo jopa tuon pienen vesiesteen toisella puolella, eli Virossa. 

Mutta täällä aherretaan kovaa vauhtia valmennusten ja muiden yritystoiminnan juttujen parissa, positiivisella mielellä. Ja paljon uusia ideoita, ajatuksia sekä näkökulmia tulossa. Pian saadaan ensimmäisiä valmennuksia sekä kokonaisuuksia julki! JES! Ihminenhän on kokonaisuus ja täten ansaitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia elämäänsä. 

Lenksu ranteessa eteenpäin, tänään päivä numero 1 ja edessä monta ihanaa, jopa loppuelämä positiivisella asenteella. Se on nimittäin paras asenne elää tämä elämä. Ainakin minun mielestäni. Entäpä Sinun?

 

PS. POSITIIVISEN FIILIKSEN JA ELÄMÄN PUOLESTA:  https://www.facebook.com/FITrainingFIN/ < AVAAN SEURAAVASSA POSTAUKSESSA YRITYSTÄNI ENEMMÄN. 

 

 

Melkein unohdin, tuli kaiveltua vanhoja kuviani ja todella huomattua yksi upea asia. Tummat hiukset todella on se ”mun juttu”. Ennen luulin, että blondius on yksi ja ainoa oikea olomuoto minun hiuksilleni, mutta olinpa väärässä. Tähän aikaan viime vuonna taisin olla ison kysymyksen äärellä, kun hiuksia tippuili lavuaariin ja huomasin peilistä katsovan pätkittyine hiuksineen kyllästynyt blondi. Mitäpä tehdä? Äitini näytti erästä upean naisen kuvaa ja kysyi mitä pidin? Ujosti vastasin tykkääväni, seuraavassa huomasin varanneeni kampaajan ajan ihanalle Umpulle. Pian istuinkin jo todella jännittyneenä kampaajan penkissä. Taisi jopa itku tulla, kun näin lopputuloksen. Se oli jotain niin upeaa! Kaipaan niitä hiuksia, koska kesä ja hoitamattomuus on tehnyt temppunsa, vaalentaen hiukseni jälleen.

 

img_5589.jpg

 

Mutta nyt positiivisuus -haasteen kimppuun töiden ohessa! Aivan mahtavaa torstaita, koitahan Sinäkin miltä tuntuu olla valittamatta 😉

-Hensku 

 

kauneus hiukset mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *