We (love) Copenhagen

Hiihtoloma viikko alkoi tanssintäyteisen viikonlopun jälkeen tohinalla, kun maanantaina matkustin Helsinkiin. Koitin pakata järkevästi ja varasin sille hyvin aikaa, mutta kuten aina tuli pakattua liikaa. Lento Kööpenhaminaan lähti kuuden aikoihin joten sitä ennen ehdittiin hyvin syödä pikainen lounas, laskiaispulla ja kylmähkö kahvi.

Kiitän itseäni ainakin yhdestä hyvästä pakatusta tavarasta. SATEENVARJOSTA! Eli kuten arvata saattaa sää ei meitä suosinut. Lähes koko reissun satoi ja tuuli vasten kasvoja.Viimeisenä päivänä kuitenkin ehdittiin nauttia myös tyynestä säästä ja kaupungin seisahtuneesta tunnelmasta. Pyöriä joka kulmassa, helposti lähestyttäviä ihmisiä, hienoja rakennuksia (just love it).

Säästä huolimatta käveltiin paljon, katseltiin kaupunkia, syötiin hyvää (aika kallista) ruokaa, juotiin kahvia (sekin semi tyyristä) ja shoppailtiin ihanissa vintage- liikkeissä. 

 

Matkustaminen on ihanaa ja avartavaa. Haluan jatkossakin nähdä ja tutkia uusia paikkoja, kuvata ja vaan katsella. Inspiroidun jokaisesta uudesta nähdystä paikasta niin paljon, että saan energiaa todella pitkälle ajalle. Kotiin tullessa oon aina täynnä uutta intoa ja ideoita. Tiedostan matkustamisen ongelmat ja haluan alkaa säästämään nyt pidemmälle reissulle (toivottavasti jonnekin lämpimään). 

Helsinkiin palatessa torstai iltana vastassa oli loska ja pimeys. Oon niin valmis kesään tai edes kuiviin katuihin. Paras ostos varmaan koko reissulta oli unimaski, jota oon hehkuttanut yhdelle jos toisellekin. Valo ei enää määrää mun unien kestoa, vaan voin ottaa tirsat vaikka bussissa keskellä päivää! Perjantain vierähti vielä Helsingissä oleillen, ystävien ja parsarisoton äärellä. <3

 

-Vilma

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *