Tammikuu

Hetki ja tuntui, että se on jo ohi.. meni jo, Tammikuu.

Lyhyesti tammikuu oli tanssin täyteinen. Lukujärjestys koostuu lähes pelkistä tekniikkatunneista (jazz, nyky ja baletti), päivät pitkiä ja aika rankkoja näin aluksi. Tanssin mukana myös neljännen vuoden opiskelijan opinnäytetyössä ja tänään vietän pitkästä aikaa vapaa päivää. Loman jälkeen keho sai treenimäärän ja rasituksen myötä pienen shokin ja aikaiset aamut tuntuivat stressaavilta. Kuitenkin arki rutinoituu ja kaikkeen (väsymykseenkin) tottuu.

No ei tammikuu ollut pelkkää väsymystä kuitenkaan. Oli ihana palata opettamaan ja tanssimaan tanssisaleihin. Sosiaalinen eläminen ja arjen jakaminen huippu tyyppien kanssa auttaa myös vaikeiden aikojen keskellä. Korona jatkuu edelleen ja valitettavasti se näkyy ja koskettaa meitä kaikkia. Minun täytyi lähteä jo vuosi sitten vaihtoon Islantiin, mutta nyt vaihtoa on siirretty jo kahdesti. Kun vihdoin päätin sitoutua teatteri produktioon ja lähteä vaihtoon myöhemmin teatteri peruttiin. Harjoittelut roikkuvat ja en tiedä kuinka tämä tulee vaikuttamaan valmistumiseeni.

Saimme tällä viikolla tiedon, että tanssinopiskelijat saavat käydä vain oman pääaineensa tunneilla. Minun kohdallani  käyn ensiviikosta lähtien siis vain nykytanssitunneilla. Tietysti muilla tanssitunneilla pystymme käymään etänä, mutta en koe sitä kyllä yhtään mielekkääksi tällä hetkellä. Kuitenkin aikaa vapautuu nyt myös toisiin juttuihin ja projekteihin. Voin myös nukkua hyvällä omalla tunnolla ja vaikka lukea!! tai opiskella!! haha

Tammikuussa:

-Sain kaksi ihanaa kirjettä. Toisen siskoltani ja toisen parhaalta ystävältä Norjasta. <3

-Mua pyydettiin kahdesti treffeille. Toinen pyyntö tapahtui sunnuntai kävelyllä Puijon metsissä. ( tätä tapahtuu myös oikeassa elämässä?)  Nähtiinkin ja käytiin super hyviä keskusteluja.

-Söin yhden laskiaispullan ja yhden runebergin tortun.

-Kirjoitin kaksi tanssiteos hakemusta.

-Lainasin kaksi kirjaa kirjastosta.

-Tein kaksi uutta taulua.

-Ostin kaksi uutta balettipukua. (pääsispä pian taas baletti tunneille)..

-Tein kahdesti keittoa. Toinen oli pinaatti-lehtikaalikeitto, toinen papu-palsternakkakeitto.

-Vilma

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *