VIRHE numero Kolmonen

Mr. Kolmonen, eli kolmas työpaikkaromanssini on edennyt nyt sitä vauhtia, että taidan ottaa jalat alleni ja juosta toiseen suuntaan. Tai oikeastaan se olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Mies on kaikinpuolin kunnollinen, ihana, kiltti ja korviaan myöten minuun rakastunut. Olen kai deittaillut liikaa tyhjiä lupauksia ja katteettomia kehuja jakaneita miehiä, koska Kolmosen kaikki kehut ovat menneet toisesta korvasta sisään ja suoraan toisesta ulos. Tiedän, että vika on minussa, jos miehen kehuessa minua kauniiksi oletan hänen vain haluavan harrastaa seksiä kanssani. 

Kolmonen on ollut aivan liian aktiivinen viestittelijä ja kehuja on sadellut koko ajan. Jopa niin paljon, että olen ahdistunut. Hyvät yöt, hyvät huomenet, kuulumisia päivän mittaan ja nämä kaikki kuorrutettu imelillä kehuilla ja sydämillä. Vähemmästäkin iskee ahdistus. Halusin kuitenkin antaa mahdollisuuden, koska Kolmonen on tuntunut kunnolliselta mieheltä ja meillä synkkaa hyvin. Lisäksi hän on hyvä suutelija ja se usein korreloi suoraan myös petitaitoihin. Tai ainakin tähän asti empiirinen tutkimukseni on osoittanut näin.

Hänen ollessa viikonloppuna sukulaisensa häissä, hän jaksoi  viestittää ikäväänsä ja odottavansa jälleen näkevänsä minut ja plaaplaaplaa mitä nyt on kuultu tuhat kertaa muiltakin miehiltä. En jotenkin osaa ottaa kehuja enää tosissani, jos niitä tulee ihan liikaa. Tällä kertaa olisi ehkä kuitenkin täytynyt tajuta miehen olevan tosissaan, koska alkuviikosta treffattuamme hän kertoi, että oli kertonut minusta koko suvulleen. Sushipalat meinasivat juuttua kurkkuuni enkä saanut kysyttyä, että mitä hän tarkalleen on minusta puhunut. Tai oikeastaan ihan sama, hänen ei tosiaan olisi pitänyt mainita minusta kenellekään. 

Olen tainnut nyt leikkiä aivan liian kiltin miehen tunteilla. 

Treffien teemana oli sushin lisäksi koota minun uusia Ikean huonekalujani. Kyllä – käytin armottomasti hyväkseni ihastuneen miehen halua auttaa. Vaikka ahdistus tuntui kurkussa asti en tosiaan voinut enää käännyttää häntä lähtemään kotiinsa, joten pyysin häntä jäämään yöksi. Niin olin alunperinkin suunnitellut (seksittömän aikakauden on jo pakko loppua!!), mutta samalla pystyin vain miettimään, että miten sanon Kolmoselle, että hold your horses! Tajusin, että mun kiinnostus ja minimaalinen ihastus ehti haihtua kuin savuna ilmaan. Päättelin puutetilassani, että jos nyt harrastetaan seksiä, niin ei se voi enää tilannetta pahentaa. 

VIRHE.

Kun päästiin asiaan ja hän alkoi kaivaa kortsua taskustaan, hän totesi, että toivottavasti ei aiheuta pettymystä minulle, koska ei ole harrastanut seksiä kahteen vuoteen. Wait whaaaat?!??? Oli vaikea uskoa sitä, koska mies on kolmea, hauska ja hänellä on erittäin laaja kaveripiiri. Mutta en mä enää voinut siinä vaiheessa sanoa, että abort the mission. Ja tosiaan olin puutteessa. Mulle jo tää kuukauden seksittömyys on tuntunut ikuisuudelta. Mies tuli nopeasti, mutta muuten oli ihan ok ja hän ainakin huolehti minun nautinnostani. Ei tosin mitään niin tajunnanräjäyttävää, jota kaipaisin heti uudelleen. 

Seuraavana aamuna kysyin kuinka monelle kollegalle hän on maininnut treffeistä minun kanssani. Kuulemma ainakin neljälle. Mä en kestä. Ainakin duunihoroilu loppuu tähän, koska tää juttu ei näköjään pysynyt työpaikalla niin hyvin salassa kuin kaksi (tai ainakin yksi) aikaisempaa. Sain sanottua, että mä en ole maininnut hänestä kenellekään (no enpä, tietty ystävät tietää) ja toivovani, että asiasta tietoiset kollegat eivät levitä asiaa eteenpäin. Päivällä tuli sitten ihmettelevä viesti, että enkö tosiaan ole maininnut hänestä kenellekään. Vahvistin, että en ole. Sitten oli ensimmäistä kertaa varmaan neljän tunnin tauko hänen viesteistään (wow mikä saavutus), kunnes tuli kyselyä seuraavien treffien ajankohdasta. Voi kun olisinkin tähän mieheen ihastunut, mutta kun en vain ole.

Mä en tiedä mitä tehdä. En vaan enää voi nähdä sitä, mutta hyvän miehen dumppaaminen tuntuu pahalta. Vinkkejä!?

Ahdistusta helpottaakseni tinderöin koko eilisen illan vimmatusti ja samalla laitoin pari viestiä vanhoille säädöille. En tiedä miksi näin tein, mutta ainakin sain muita miesjuttuja ajateltavakseni. 

Ens viikonlopun pikaloma ulkomaille piristää mieltä kuitenkin kummasti! Katsotaan minkälainen adonis viereeni lentokoneessa istuukaan (I wish). 

0515_lxuxq2ntkf1qejlczo1_500.gif

 

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (4)
  1. Seuraavaa postausta odotellessa haastan sinut, samoin kuin minut haastanut on/off. Kaksoishaastaminen voi olla tyhmää eikä kysymyksiini tarvitse vastata, mutta halusin vain kertoa että sinua ikävöidään!

  2. Nimenomaan, harmittaa näin jälkikäteen, kun en ajoissa tajunnut miehen olevan niin ihastunut. Tilanne eteni jotenkin niin luonnollisen helposti, että jälkikäteen vasta tuli sellainen fiilis, että tää ei mennytkään ihan putkeen. Ei ollutkaan samanlainen kuvio kuin yleensä.  Kauhee tarve päästä selvittämään asia tän miehen kanssa, mutta odotan ennemmin kunnes nähdään ihan face-to-face. Toivoin kai ihastuvani itse tähän tyyppin, mutta pieni alkuihastuskin hävisi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *