-1 + 2 = +1

Niin kuin edellisessä postauksessa jo vähän arvelin, to do listan ”tärkeät asiat” -kategoriaan on ollut tunkua. Ja toisaalta tuntuu, että koko lista toimii yksi askel eteen, kaksi taakse -periaatteella, yhden yliviivauksen poikiessa pari uutta riviä listalle. Eilen muistin yht’äkkiä vakuutusasiat, ja soitin vakuutusyhtiöön tarkistaakseni, mitä heillä on sanottavaa vuoden tulivuorikiipeilystä Italiassa. Sain superhyvää palvelua (Kiitos Pohjola!), ja puolen tunnin rupattelun tuloksena vakuutusasiatkin on nyt sitten hoidossa. Ainakin oma vakuutukseni oli siis sellainen, että se on voimassa sellaisenaan vain kolmen kuukauden reissuilla, ja pidemmistä yhtäjaksoisista matkoista pitää maksaa erikseen. Tulivuoriseikkailutkin onneksi kuuluvat vakutuusturvan piiriin, niin kauan kun sinne mennään tekemään geofysikaalista tutkimusta eikä extreme-urheilua. Vakuutusturvan määrää jäin kuitenkin vielä miettimään, mutta sitä on ehkä helpompi arvioida siinä vaiheessa kun laukut on pakattu.

Soita vakuutusyhtiöön

Täytä terveysselvitys vakuutuksen lisäkuukausia varten

Lähetä vakuutustiedot Italian yliopistolle

 

Muuttoilmoituksen tekeminen on vielä yksi isoimmista möröistä, johon en ole uskaltanut kajota oikeastaan pitkällä tikullakaan.. Ensin pitäisi ehkä keksiä, mihin se osoite sitten muuttuu. Ja poismuuttohan kiinnostaa toki myös huoltofirmaa ja sähkölaitosta. Oh my..

Muutoilmoitus postille ja maistraattiin –> Keksi osoite     o.O

Muuttoilmoitus huoltoyhtiölle

Irtisano sähkösopimus  

 

Pieniä, mutta ah-niin-oleellisia juttuja. Puhelinliittymän päivitys sellaiseksi, missä maksetaan vain käytön mukaan. (done!) Italian asunnon vakuusmaksu. (done!) Hammaslääkäriajan varaaminen. (done!)  ESTA-hakemus – okei ei liity Italiaan, vaan lomailuun New Yorkissa ennen sitä. (done!) Monta juttua jo tehtynä, mutta aika monta vielä tekemättä. Voisin ehkä koostaa tästä joskus listan, josta voisi olla hyötyä jollekin toiselle ulkomaille lähtevälle. Odotan kuitenkin ensin vielä muutamaa AI NIIN!! -hetkeä, luulen ettei listani ole vielä valmis.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *