3 x meikki-ideat syksyyn

Kesän pastellisävyinto alkaa pikkuhiljaa väistyä syksyn tieltä ja tilalle tulevat ihanat murretut luomivärisävyt. Syksyllä valitsen mielelläni värejä meikkiin, mutta kirkkaat tai pastellisävyt miellän selkeästi kevääseen ja kesään. Toki yhdistely on mielestäni aina trendikästä, joten ihanan syysmeikin saa yhdistämällä murrettujen sävyjen pariksi pienen ripauksen kevätpastelleja. Tässä postauksessa jaan parit viimeaikojen meikkivinkkini ja inspiraationi syysmeikkiin. Toivottavasti näistä on sulle iloa ja rohkaisevat ehkäpä kokeilemaan jotakin erilaista arkimeikissä!

Lämpimiä ruskeita ja pronssisävyjä

Lämpimät sävyt ovat ehkäpä kaikkein klassisimmat värit syysmeikissä. Oranssi, kupari, pronssi ja lämpimät ruskeat ovat aivan ihania syysvärejä. Yhdistin tähän ylläolevaan meikkiin lämpimien sävyjen kanssa myös häivytellyn luomivärirajauksen, joka tuo kivasti kehystä muuten pehmeään silmämeikkiin. Huuliin yhdistin yhden suosikkikomboistani syyshuuliin: LH cosmeticsin lip crayonin sävyssä Sepia* ja päälle Lumenen Luminous moisture lipcolour sävyssä Rowanberry*.

Oliivinvihreä ja kulta

Rakastan oliivinvihreää syksyisin! Sävy on upea erityisesti vihreiden ja ruskeiden silmien kanssa, mutta toimii myös sinivihreiden silmien parina. Tämä sävy on luonnollisen näköinen silmämeikissä, mutta kuitenkin jotakin muuta kuin perusruskeaa. Vihreän pariksi voi yhdistää esimerkiksi hehkuvaa kultaa, shampanjansävyjä tai vaikkapa shimmervihreää. Vihreän silmämeikin pariksi sopii hyvin eriväriset huulipunat, tässä yhdistin oranssihtavaa nudea, mutta myös roosan sävyt sopisivat tähän.

 

Pilkahdus pastellia

Vaikka kesäpastellien aika alkaa olla ohitse, sopii syysmeikkiin kuitenkin vielä pieni ripaus pastellia. Ihana yhdistelmä on hyödyntää vastavärejä (sininen-oranssi, violetti-keltainen, punainen-vihreä). Tässä ylemmässä lookissa yhdistin oranssin sävyihin ripauksen vaaleansinistä, joka näytti ihan superraikkaalta yhdistelmältä! Pastellisävyn voi lisätä meikkiin kuvan tyylisesti silmän sisänurkkaan, rajaukseen tai vaikkapa ihan omana sävynään osaksi meikkiä esimerkiksi liikkuvalle luomelle shimmerin muodossa. Tyyli on vapaa! Mätsäsin meikkiin oranssihtavan sävyiset huulet, jotka kivasti jatkaa tuota oranssia sävymaailmaa.

Meinaatko kokeilla jotakin näistä syysmeikki-ideoista?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *