4x edulliset peitevoiteet testissä

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos minun pitäisi valita vain yksi meikkituote aamulla käyttööni, valitisin varmastikin peitevoiteen. Peitevoide eroaa meikkivoiteesta nimensä mukaisesti peittävyydellään. Peitevoide on usein paksumpaa koostumukseltaan kuin meikkivoide ja sitä riittää aivan pieni määrä niille alueille, joille kaipaa enemmän peittoa. Yleisimmin peitevoiteella peitetään tummia silmänalusia ja ihon epäpuhtauksia. Näitä molempia löytyy itseltäni runsain mitoin ja uskoisin että erityisesti väsyneet, hieman tummemmat silmänaluset ovat monelle syy peitevoiteen käyttöön. Meikkivoidetta vaaleammalla peitevoiteella voi myös tuoda valoa kasvojen keskiosaan, mikä myös raikastaa ilmettä ja poistaa väsymystä (ainakin ulkoisesti).

Peitevoiteet käsivarrella alhaalta ylöspäin: Makeup revolution Conceal & define, Loreal Infallible, Maybelline Instant anti-age Eraser ja Maybelline Superstay.

Valitsin Cocopandalta kehuttuja peitevoiteita edullisesta kategoriasta. Näistä ainoastaan tuo Make up revolutionin peitevoide oli jo etukäteen vanha tuttavuus, loput olivat uusia tuttavuuksia. Huomasin näistä neljästä sen, että kaikki peitevoiteet eivät vain toimi kaikille tai kaikkialla. Osa toimi paremmin silmien alla ja osa finnien päällä. Olen arvostellut peitevoiteet 1-5 asteikolla, jossa 1 on huonoin ja 5 paras mahdollinen pistemäärä.

Makeup revolution Conceal & Define concealer C3

3,5/5

Edullinen alle 5€ peitevoide riittoisassa ja näppärässä 4g tuubissa toimii hyvin niin silmien alla kuin muualla kasvoilla valoa tuomassa. Sävy C3 on kevyesti punapohjainen, mikä sopii hyvin tummille silmänalusille. Olen käyttänyt myös sävyä C2, joka on keltapohjaisempi ja sopii hyvin vaalealle iholle tai vaihtoehtoisesti valon tuomiseen kasvoille. Tuote on täysin peittävä ja mattainen, joten tämä ei sovi kovin kuiville silmänalusille. Tästä syystä tuotteen pisteet hieman laskivat, sillä oma kuiva ja vanheneva silmänalusihoni kaipaa hieman kosteuttavampaa peitevoidetta, joka ei liikaa korosta juonteita. Tuotteessa on suht voimakas maalimainen tuoksu, mikä voi ärsyttää herkkänenäisimpiä. Itse en haista tuota hajua tuotetta lisätessäni. Hinta 4,85€.

Loreal Infallible More than concealer Ivory*

3/5

Vastaavanlainen tuote kuin Makeup revolutionin peitevoide, tosin tässä on miellyttävämpi tuoksu ja riittoisa 11ml pakkaus. Tuote on myöskin täysin peittävä ja mattainen, joten kuivimmille silmänalusille en ensisijaisesti suosittelisi tätä tuotetta. Miellyttävä levittää silmien alle ja kasvoille, saattaa korostaa kuivaihoisilla kasvojen kuivia kohtia. Tässä oli testin suurin aplikaattori, joka hieman omaan käteeni tuntui haastavalta käytössä. Tämä pudotti kohdallani pisteitä, sillä pidän helppouden vuoksi tarkemmista, pienemmistä aplikaattoreista peitevoiteissa. Jos silmänalusesi eivät ole kovin kuivat ja pidät mattaisista peitevoiteista, suosittelen tutustumaan tähän. Hinta 11,60€.

Maybelline Instant Eraser concealer Ivory*

5/5

Testin paras peitevoide niin silmänalusille kuin kasvojen korostamiseen. Miellyttävästi levittyvä, kevyt koostumus, joka kuitenkin peittää hyvin tummia silmänalusia. Hauska aplikaattori, jota pyörittämällä tuotetta nousee aplikaattorin päähän. Sopii hyvin kuivillekin silmänalusille, ei korosta juonteita ja pitää silmänalusihon kauniina pitkään. Tätä voisin ostaa jatkossakin. Hinta 8,40€/6,8ml.

Maybelline Superstay 24h concealer Light*

4/5

Testin paras peitevoide finnien päälle. Tässä on hieman paksumpi koostumus kuin muissa peitevoiteissa, mikä toimii hyvin isompienkin epäpuhtauksien peittämisessä. Sävy ”light” oli omille silmänalusilleni hieman tummahko sävy, joka kuitenkin mätsäsi muuten meikkipohjaani hyvin, joten tätä uskalsi käyttää epäpuhtauksien peittämiseen. Tuotteessa oli testin siroin aplikaattori, mikä oli myös testin paras. Plussaa myös muovisesta, tuubimaisesta hylsystä, joka on helppo leikata halki tuotteen loppuessa. Näin tuotteesta saa kaiken irti. Hinta 9,60€/7ml.

Löytyikö peitevoiteista sun suosikkia?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *