5 x meikkisivellin suosikkini

Saan paljon kysymyksiä liittyen hyviin meikkisiveltimiin. Uskon, että vastaus siihen mikä on yleisesti hyvä meikkisivellin ei ole ihan yhtä oikeaa vastausta. Meikkaaja on hieman kuin taiteilija, jokaisella on erilainen kädenjälki ja näin myös erilaiset siveltimet sopivat kunkin taiteilijan kädenjälkeen parhaiten. Halusin kuitenkin nostaa muutamia omia suosikkisiveltimiäni tämän blogipostauksen myötä. Nämä ovat olleet nyt pidempään sellaisia siveltimiä, joihin tartun aina uudestaan ja joita omistan jo useamman samanlaisen.

Rakastan siveltimiä, joita voi käyttää moneen eri tarkoitukseen ja jotka on helppo ottaa esimerkiksi reissuun, eikä siveltimiä tarvitse näin pakata kovin montaa meikkipussiin. Kun samalla siveltimellä saa sekä poskipunan, aurinkopuuterin sekä highlightin, on meikkaaminen heti vähemmän vaivalloista. Tällä tyylillä voi halutessaan säästää myös rahaa, kun voi satsata muutamaan täsmäsiveltimeen.

Luxie 522 Tapered highlighter brush*

Luxie on yksi suosikkimerkeistäni kun puhutaan meikkisiveltimistä. Siveltimet ovat usein järkevästi muotoiltua, ne ovat jämäköitä ja sopivat moneen tarkoitukseen. Tämä sivellin ei ole ollut kertaakaan käytössäni highlightin levittämisessä, vaikka se nimensä mukaisesti on siihen tarkoitettu. Käytän tätä sivellintä puuterin levittämiseen, sillä se sopii täydellisesti täsmäpuuterointiin silmien alle, nenänpieliin, otsalle ja leualle. Sivellin sopii muotonsa puolesta loistavasti kyllä voidemaisen ja puuterisen poskipunan tai highlightin levittämiseen, joten suosittelen kokeilemaan tätä myös niihin tarkoituksiin! Tätä sivellintä muuten löytyy kaapistani kaksi, tämä on Luxien Glimmer setistä* (joka on muuten loistava setti monipuoliseen meikkaamiseen!), mutta sivellintä löytyy peruskokoelmasta tuolla vaaleanpunaisella varrella. Sivellintä saa ostettua yksittäin, mutta sitä löytyy myös muista sivellin seteistä kuten Luxien ehkä suosituimmasta Rosegold complete face brush setistä*.

Luxie 532 Round top blender brush*

Kaikkein parhain kasvosivellin meikkivoiteen levittämiseen on ehdottomasti tämä Luxien supertuuhea sivellin, jolla meikkivoide leviää ihanaksi tasaiseksi kerrokseksi. Tartun aina tähän, jos sivellin on puhtaana hyllyssä! Siveltimen varsi on mukavan lyhyt, joten se sopii tukevasti käteen. Karvoja tässä on todella runsaasti, joten meikkivoide on helppo levittää tasaisesti ja halutessaan hyvin ohueksi kerrokseksi kasvoille. Sivellin maksaa yksinään alle 19€, mikä on mielestäni kohtuullinen hinta näin hyvästä siveltimestä. Tällähän voisi halutessaan levittää myös voidemaisen poskipunan ja aurinkopuuterin! Sopii siis hyvin monipuoliseen meikkaamiseen.

Real techniques Setting brush*

Real techniques kuuluu myös suosikkisivellinmerkkeihini ja merkin siveltimiä omistankin useamman. Myös tätä kyseistä sivellintä löytyy 2-3 kappaletta sekä omasta kokoelmasta, että asiakaskäyttöön tarkoitetusta sivellinsetistäni. Sivellin on mitä parhain highlightin levittämiseen kasvoille, mutta olempa tällä nähnyt levitettävän myös voidemaisen poskipunan, aurinkopuuterin sekä meikkivoiteen. Tämä sopii muotonsa puolesta myös puuterin levittämiseen tarkoille alueille. Ihan paras sivellin, joka kestää todella pitkään käytössä kun sitä muistaa huoltaa hyvin (eli puhdistaa ja kuivata oikeaoppisesti). Sivellin maksaa yksittäin n.14,50€ mutta suosittelen hankkimaan tämän setissä, mikäli muillekin siveltimille on tarvetta. Esimerkiksi Lykolla on merkin suosituin sivellin setti Makeup must haves* alennuksessa 19,47€. Setissä on tuon Setting brushin lisäksi suosikki siveltimeni peitevoiteen lisäämiseen, poskipunalle sekä hyvin näppärä meikkivoidesivellin.

We care icon Crease brush

Sokoksen We care icon- merkin luomivärisivellin on tämän postauksen halvin ja ehkä vanhin luomivärisivellin, johon olen koskaan ihastunut. Crease siveltimiä omistan useamman, muistaakseni 4 omassa kokoelmassa ja 1-2 asiakaskäytössä. Ihan parhaita siveltimiä silmämeikkiin, teen yhdellä tällaisella joskus koko silmämeikin. Hinta yhdellä siveltimellä on 7,90€. Nämä ovat kestäviä ja toimivat loistavana ensimmäisenä meikkivoidesiveltimenä, sillä tämän avulla luomivärit häivyttyvät kuin itsestään!

Luxie 213 Eye shading brush*

Toinen suosikkisiveltimeni silmämeikkiä varten on Luxien hieman litteämmän mallinen, hyvin klassinen silmämeikkisivellin. Näitäkin löytyy kokoelmastani useampi, sillä tämä vain on ihan todella kätevä kaikkeen silmämeikkiin. Tällä pystyy kevyesti häivyttämään, pakkaamaan luomiväriä koko luomelle tai lisäämään kostealla siveltimellä metalliluomivärejä liikkuvalle luomelle. Sivellin sopii lappeeltaan myös alaluomella käytettäväksi. Sivellin ei ole kovin kallis, hinta yhdelle siveltimelle on 12,90€. Tätä saa myös monista Luxien seteistä, mikäli muillekin silmämeikkisiveltimille on tarvetta.

Onko sinulla suosikkisiveltimiä? Löytyikö tästä joukosta omia suosikkejasi?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *