5x Aurinkopuuterit vertailussa

Ajankohtaisesti tällä kertaa vertaillaan aurinkopuutereita. Monella meikkirutiiniin kuuluu aurinkopuuteri osana meikkipohjaa ja kasvojen korostamista ja varjostamista. Aurinkopuuterilla tuodaan kasvoille tervettä päivettynyttä ilmettä ja mikäli aurinkopuuteri on hieman viileämpi sävyltään, voi sillä kevyesti korostaa kasvojen varjoja erityisesti poskien alueelta.

Aurinkopuutereita on niin hurja määrä, että niistä voi olla haastava valita itsellensä sopivaa puuteria. Kaikki aurinkopuuterit eivät sovi kaikille ja onkin hyvä erityisen huolellisesti tarkastella puuterin sävyä, jottei valitse itsellensä liian lämmintä tai liian tummaa aurinkopuuteria.

Vasemmalla Catrice Sun glow matt bronzing powder sävyssä 035, oikealla Physicians formula Butter bronzer sävyssä Bronzer

Catrice Sun glow Matt bronzing powder

4+/5  (4,59€)

Bongasin tämän Catricen aurinkopuuterin Miia Johanssonin Instagram mystorysta, jossa hän vertasi puuteria legendaariseen Benefitin Hoola bronzeriin. Tilasin omani Lalalipstick.fi- verkkokaupasta alle 5 euron hintaan. Tämä on kahdesta sävystä tummempi ja sopii hyvin aavistuksen tummanvaalealle iholleni. Vaaleille ihonsävyille varmempi valinta on vaaleampi sävy 030. Puuterissä on todella vahva pigmentti, joten tämän kanssa saa olla varovainen, ettei sävyä tule liikaa iholle. Tuote kuitenkin häivyttyy nätisti. Tämä ei sisällä kimallusta ja sävy on täysin mattainen. Tuote on tuoksuton eikä pakkaus sisällä peiliä.

 

Physicians formula Butter bronzer

5/5 (15-20€)

Ehkäpä yksi suosikkiaurinkopuutereistani on tämä aurinkorasvalta tuoksuva Butter bronzer, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa meikkaajien keskuudessa. Puuterista on useita sävyvaihtoehtoja, omalle iholleni on sopinut hillitty sävy Bronzer. Näissä tosiaan on aika voimakas tuoksu, joten tuoksuherkille tämä puuteri ei sovi. Koostumus on pehmeä, helposti kerrostettava ja häivytettävä. Tällä on helppo rakentaa luonnollinen lopputulos iholle. Sävy ei ole liian lämmin, joten tätä voi käyttää kevyesti kasvojen luuston varjojen korostamiseen (eli siis varjotamiseen). Tässä aurinkopuuterissa on paras hinta-laatu-suhde. Pakkauksen toisessa kerroksessa mukana myös peili ja outo aplikaattori, jonka itse heitin pois. Tuotetta saat ostettua esimerkiksi Cocopanda- verkkokaupasta.

Vasemmalta oikealle: Wet n wild Bronzer sävy Sunset striptease, Ofra Versatile matte bronzer ja Make the make Vitamin C soft compact bronzer sävy SB 2

Wet n wild coloricon Bronzer

3,5/5 (7,90€)

Wet n wildin aurinkopuutereista käytössäni on  Sunset striptease, joka on melko lämmin, hillitty mutta kimaltava sävy. Kimalluksen vuoksi tätä ei voi käyttää liikaa kasvoilla saatika kasvojen varjostamiseen, sillä luonnollisesti kasvojen varjoissa ei ole kimallusta. Tämä on kuitenkin kaunis tuote varsinkin kesällä, jos haluaa iholle kuultoa. Tässä ei tule mukana peiliä. Tuotetta saat ostettua mm. Stockmanneilta.

Ofra Versatile matte bronzer

3,5/5 (26,50€)

Ofran aurinkopuuteri on kohdallani osana Midi palettea, joten etsin puuterin hinnan yksittäisenä, isompana nappina. Tässä on myöskin suhteellisen lämmin sävy, joten tätä ei parane käyttää kasvojen varjostamiseen. Sävy sopii hyvin lämpimille ihonsävyille. Tämä menee kovahkon koostumuksensa takia hieman samaan kastiin kuin tuo Wet n wildin aurinkopuuteri. Puuterissa mukana peili. Tätä tuotetta saat ostettua mm. Bangergead.fi tai Lyko.fi- verkkokaupoista.

Makethemake Vitamin C Soft compact bronzer

4,5/5 (28€)

Skincityn jälleenmyymä Makethemake bronzer on tummahkolta näyttävästä pannusta huolimatta hillitty eikä suinkaan puutereista tummin sävyltään. Sävy SB2 on toisiksi tummin valikoimasta löytyvistä sävyistä ja sopii hyvin keskivaalealle iholle. Sävy ei ole liian lämmin, joten tällä voi kevyesti korostaa kasvojen varjoja. Varjostukseen tämä tuote ei yksinään kuitenkaan sovi. Plussaa todella suuresta peilistä, joka löytyy aurinkopuuterin kannesta!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *