Alle 5 euron kosteuttavat huulipunat

Rakastan huulipunia! Huulipuna on sellainen osa meikissä, jota kaipaan varsinkin nyt maskiaikana ihan hirveästi. Meikki tuntuu todella keskeneräiseltä, kun siitä puuttuu jokin ihana puna. Huulipuna on myös aika monipuolinen tuote, sillä sitä voi käyttää myös poskipunana. Oma paheeni on hankkia liikaa huulipunia. Huulipunat eivät kestä ikuisesti, joten kaikista ihanteellisinta olisi omistaa vain pari luottosävyä ja ostaa uusi vasta vanhan punan loputtua. Edulliset huulipunat ovat kuitenkin ihan liian houkuttelevia, joten niitä tulee usein testattua (ja ostettua…).

Catrice on todella edullinen kosmetiikkamerkki, jolta löytyy edullisia meikkejä ja nykyään ihonhoitoakin. Catricella on valehtelematta kymmeniä erilaisia huulipunalaatuja ja niitä ilmestyy koko ajan lisää. Tämän hetkiseen huulipunamakuun sopii pigmenttinen, pehmeän kosteutetuksi huulet jättävä puna, joka on lopputulokseltaan jotakin huulipunan ja kiillon välimaastosta. Catricen kosteuttavat Plumping gel- huulipunat* ovat juuri tällaisia ja maksavat alle 5€!

Sävyt vasemmalta oikealle: 020 My lip choice, 030 Speak up!, 040 Confidence code ja 070 For the brave

Kevyt, kosteuttava mutta pigmenttinen koostumus

Catricen Plumping gel huulipunien paras puoli on ehdottomasti voidemaisen kevyt ja kosteuttava koostumus, joka kuitenkin toistuu kunnolla huulilla. Hyvä esimerkki on pinkki sävy For the brave*, joka on rehellinen neon pinkki ja näkyy myös huulilla sellaisena. Suosikkisävyjäni ovat ehdottomasti 030 Speak up!* (lämmin, kevyesti oranssinen rusehtava nude) sekä 040 Confidence code* (mauveen taittava roosa).

Alapuolella näet vielä kaikki neljä sävyä huulille levitettynä. Hämmästyin kyllä tuon pinkin sävyn pigmenttisyydestä, se on todella pinkki!

Vasemmalla sävy 020, oikealla 030

Vasemmalla 070, oikealla 040

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *