Alle kahden euron korostuspuuteri

Viimeaikoina edullisemmat meikkimerkit ovat kutkutelleet löydöillään todella paljon normaalia enemmän. Monelle kalliimmalle luksustuotteelle löytyy loistavia vastaavia tuotteita paljon edullisemmilla hinnoilla. Rakastuin muutamia vuosia sitten Essencen rantauduttua Suomeen heidän ihaniin yksittäisiin luomiväreihin, joista yksi sävy nousi ylitse muiden. Sävy The Grammy goes glammy oli pian ihmisten huulilla, sillä se oli aivan täydellinen highlight- sävy! Omistan vieläkin tuotteesta jämät ja harmittelin ettei sitä enää myydä. Kurkistin pari viikkoa sitten uudistuneen My must haves– luomivärisarjan sävyvalikoimiin ja pohdiskelin, josko niistä jokin sopisi samaan tarkoitukseen. Essencen My must haves- luomivärit ovat pieniä nappeja, jotka maksavat vain 1,89€ / kpl. Yllätyin löydettyäni merkiltä ensin yhden täydellisen korostussävyn, jonka jälkeen kävin vielä katsomassa olisiko heillä The grammy goes glammya vastaavaa sävyä. Onnekseni yksi sävy oli hyvinkin lähellä, joten pääsen nyt vinkkaamaan kaikille teille vanhan highlight- sävyn faneille tuon uuden vastaavan!

Essencen My must haves- luomiväreistä sävyt ”Cotton candy” sekä ”Go goldie!” ovat täydellisiä kasvojen korostamiseen. Cotton candy on hieman vaaleanpunaiseen vivahtava, kylmempi korostussävy, joka sopii  erityisesti hyvin vaalealle iholle. Go goldie! on nimensä mukaisesti kultaisempi, lämmin sävy, joka sopii hyvin lämpimämmälle ihonsävylle. Yhdestä napista löytyy 1,7g tuotetta, joka riittää korostamiseen pitkäksi aikaa. Lisäksi napit ovat täydellisiä vaikkapa reissuja ajatellen, sillä ne eivät vie meikkipussista juurikaan tilaa. Tuo kultaisempi versio eli Go goldie! on todella lähellä vanhaa suosikkisävyä The grammy goes glammya. Tämä uusi sävy on aavistuksen vaaleampi versio vanhasta.

Näistä pienistä napeista irtoaa helposti pigmenttiä, joten pienellä määrällä korostaa koko kasvot. Vaikka alle kahden gramman määrä tuntuu vähältä, kestää tällainen nappi käytössä yllättävän pitkään. Koostumus on halvalle tuotteelle ominaisesti aavistuksen jauhoisempi kuin kalliimmat vastaavat muttei häiritsevästi. Itse myös kalliimpia highlight-tuotteita käyttäneenä en kokenut näitä liian pölyäviksi ja olenkin näitä käyttänyt hyvällä mielellä niin kotona kuin reissussakin!

Yllä olevassa kuvassa vasemmalla puolella on ”The grammy goes glammy” ja oikealla ”Go goldie!”. Tästä näkee hyvin sävyjen samankaltaisuuden mutta myös tuon tummuus eron. Uusi sävy on huomattavasti intensiivisempi ja hohtavampi kuin tuo vanhempi hieman hillitympi sävy.

Suosittelen siis kokeilemaan rohkeasti tuotteita eri tarkoituksiin, kuin mihin niitä on tarkoitettu. Yhtä tuotetta käyttämällä moneen tarkoitukseen säästää tilaa meikkipussista ja löytää aivan uudenlaisia suosikkituotteita.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *