BBIA Final shadow- luomiväripaletit

*tuotteet saatu blogin kautta

Korealainen kosmetiikka on pysynyt pinnalla varsinkin ihonhoidon saralla jo pidempään. On ollut ilahduttavaa huomata, kuinka paljon myös värikosmetiikkaa on rantautunut suomeen! Rakastan korealaiseen meikkitrendiin sopivia pehmeitä huulipunia, puuterisia lopputuloksia, luonnollisuutta ja söpöjä meikkejä.

BBIA kuuluu tällä hetkellä ehkä eniten Suomessa pinnalla oleviin korealaisen kosmetiikan meikkibrändeihin. Merkiltä löytyy laaja valikoima meikkivoiteista luomiväreihin ja kaikkea siltä väliltä. Tuotteissa näkyy hyvin korealaiset meikkitrendit, helppokäyttöisyys ja pehmeys. Tuotteet sijoittuvat hintansa puolesta jonnekin keskiluokkaan ja niistä löytyy useampia hittejä.

Yksiksi hittituotteiksi BBIAlta nousivat nämä kuvissakin näkyvät Final shadow- luomiväripaletit. Paletteja on kaksi; hieman tummempi ja intensiivisempi Trotstar- paletti sekä vaaleampi ja hempeämpi Kpopstar- paletti. Näistä kahdesta ehkäpä omaksi suosikikseni nousi tuo tummempi paletti, jolla saa luotua todella monipuolisia meikkejä.

Trotstar- paletissa* on 4 mattaista sävyä sekä 4 glitteristä sävyä. Glittersävyt vaativat allensa glitterprimerin, jotta glitter tarttuu kunnolla ja pysyy koko päivän. Mattasävyt sopivat niin arki- kuin juhlameikkeihinkin ja glittereistä löytyy kiva skaala sävyjä, joilla maustaa meikkilook omannäköisekseen. Paletin hinta on 21,95€.

Paletin mattasävyt ovat suhteellisen pigmenttisiä (korealaiseksi meikkikosmetiikaksi) ja levittyvät todella pehmeästi ja ovat helppoja häivyttää. Korealaiseen meikkitrendiin kuuluvat nimenomaan tällaiset pehmeät sävyt, jotka jättävät kauniin puuterisen lopputuloksen. Tämä paletti on ihanteellinen koostumukseltaan nopeisiin arkimeikkeihin ja aloitteleville meikkaajille sekä tietysti korealaistyylisistä meikeistä pitäville.

Vaaleampi Kpopstar- paletti* sisältää 5 mattasävyä sekä kolme glitteristä sävyä. Sävymaailma on selkeästi hempeämpi ja vaaleampi. Vaaleat sävyt sopivat erityisesti hyvin vaaleille ihonsävyille ja kevyistä meikeistä pitäville. Glittersävyt ovat myös vaaleita ja sopivat hillittyihin meikkeihin täydellisesti. Tässä paletissa on selkeästi hieman tyypillisempi sävymaailma korealaiselle värikosmetiikalle. Tämänkin paletin hinta on 21,95€. Lisäsin tämän paletin swatcheista kuvan myös auringossa, jotta sain vaaleat glittersävyt näkymään kaikessa loistossaan.

Ylläolevan kuvan meikkiin käytin Trotstar- palettia sekä muita ihania BBIA:n meikkejä, joista kerron teille myöhemmin lisää. Varsinkin merkin huulimeikit ovat tutustumisen arvoisia!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *