BBIAn uudistuneet voidemaiset poskipunat

Kaupallinen yhteistyö: Yeppo&Soonsoo

BBIAn voidemaiset poskipunat ovat ihania korealaisen kosmetiikan erittäin pigmenttisiä ja laadukkaita mutta selkeästi edullisemman hintaluokan poskipunia. Punat uudistuivat hiljattain, niissä uudistuivat muutamat sävyt sekä pakkaukset. Koostumus on pysynyt täysin samana (testasin uusia versioita vanhoihin poskipuniin), mikä oli helpottavaa huomata.

Poskipunat löydät kotimaisesta Yeppo- verkkokaupasta täältä*.Koodilla SUMMER22 saat 31.7.2022 asti -20% BBIA:n tuotteista. Tsekkaa Yeppon verkkokaupasta muut alennukseen kuuluvat huippubrändit!

Poskipunia on tällä hetkellä viisi erilaista sävyä: Peach, Coral, Pink, Lavender ja Apricot. Poskipunalla on hintaa 9,90€ ja yhdessä punassa on 3,5grammaa tuotetta. Omia suosikkisävyjäni näistä uusimmista ovat Coral, pink sekä Peach. Pink on Lavenderin lisäksi näistä kylmpimpiä sävyjä, jotka sopivat hyvin viileän sävyiselle iholle. Coral, Peach ja Apricot ovat lämpimämpiä sävyjä. Peach on tuttu sävy vanhemmasta poskipunakokoelmasta, joka onkin ehkäpä yksi myydyimmistä poskipunasävyistä.

Miten voidemaista poskipunaa käytetään?

Voidemainen poskipuna sopii käytettäväksi ihan normaaliposkipunan tavoin. Lisään voidemaista poskipunaa aina samalla tavoin, kuin puuteristakin poskipunaa. Normaalissa meikissäni en kuitenkaan puuteroi vahvasti poskien aluetta, joten voidemainen poskipuna ei vaikuta alla olevaan meikkipohjaan. Mikäli puuteroit kasvosi voimakkaasti, suosittelen lisäämään voidemaisen poskipunan ennen väritöntä kiinnityspuuteria.

Voidemaisen poskipunan voi levittää kasvoille sormin, sienellä tai siveltimellä. Oma suosikkini on siveltimellä levittäminen, johon valitsen yleensä tiiviin, keskikokoisen ja pyöreäpäisen siveltimen. Hyviä tällaisia siveltimiä ovat esimerkiksi Real techniquesin 415- sivellin tai Luxien 522- sivellin. Yleensä tiiviit meikkivoidesiveltimet sopivat myös voidemaisenposkipunan levitykseen.

Sävyt alhaalta ylös: Lavender, Apricot, Peach ja Coral.

Sekoittamalla saat BBIAn voidemaisista poskipunista juuri sen sävyn, kun itse haluat. Oma lempparisekoitukseni on kylmä Lavender sekoitettuna lämpimään Coral- sävyyn, josta tulee kivan raikas roosasävy! Poskipunia voi käyttää myös huulilla kevyen huulipunan tavoin, mikäli haluaa tavoitella trendikästä ja korealaiseen meikkityyliin sopivaa monokromaattista meikkityyliä.

Mikä on sun suosikki poskipunasävy tällä hetkellä?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *