Blogiurani ihkaensimmäiset pr- päivät!

Viimeviikon torstaina juna lähti aamulla klo 11.04 kohti Helsinkiä. Mukana oli matkalaukun lisäksi hirveästi jännitystä, sellaista mukavan nipistelevää tunnetta, joka muistuttaa elossa olemisesta. Olin matkalla kohti ihan ensimmäisiä pr- tapahtumia, joita pääsisin viettämään ihan kahtena päivänä eri firmojen järjestämänä!

Sain kutsun torstaina järjestettäviin Bloom agencyn pressipäiviin, joihin suuntasin suoraan junan saavuttua asemalle. Jännitti niin paljon, ettei edes ruokaa tehnyt mieli vaikka oli lounasaika. Onneksi paikalle oli helppo löytää ja ihmisten seasta löytyi paljon tuttuja! Oli ihana päästä näkemään kollegoita, sometyö nimittäin on muuten aika yksinäistä puuhaa. Vaihdettiin kuulumisia somekavereiden kanssa ja pääsin tutustumaan lähemmin uusiin tuotteisiin mm. KEVIN MURPHYlta, Beauty blenderiltä, Tony molylta, Mario Badesculta ja monilta muilta. Tilaisuuden jälkeen käytiin Jonnan (Meikkimuija) ja Tuijan (Tuijanyrhinen) kanssa syömässä ja siirryin siitä siskon luokse keräämään voimia seuraavaan päivään.

Perjantaina suunnattiin aamupäivällä keskustaan nappaamaan loput Tampereen vahvistuksesta mukaan porukkaan ja suunnattiin Oletkauniin toimistolle viettämään heidän järjestämiään pressipäiviä. Esillä oli mm. Skin proud, Jeffree Star cosmetics, Lottie london, Vita liberata ja GHD. Tilaisuus muistutti tunnelmaltaan kauneusvaikuttajien luokkakokousta, mikä olikin ollut tilaisuutta luotsanneen Netan ajatus. Tilassa nauru raikasi ja oli jotenkin lämmin, yhteisöllinen olo.

Tilaisuuden jälkeen kävimme moikkaamassa muutamia muitakin vaikuttajia läheisessä ravintolassa. Harmiksemme Tampereen vahvistuksen porukka ei ehtinyt syömään hitaan palvelun vuoksi, sillä meillä oli kiire junaan.

Mukaan sain ihanien muistojen ja hyvän fiiliksen lisäksi uutuustuotteita, joita tuon Instagramin lisäksi myös tänne blogin puolelle. Mikäli et Instagramissa mua jo seuraa, suosittelen viimeistään nyt ottamaan tilin seurantaan nimimerkin takaa @beautyidam.

Mitä uutuuksia sä haluaisit nähdä täällä blogin puolella?

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *