Bohon Valley of fire- paletti

Boho green on luonnonkosmetiikan meikeistä tunnettu brändi, jonka ehkäpä tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluu puikkomalliset neutraloijat ja peitevoiteet. Bohon Spring glow- korostuspuuteri on yksi suosikeistani, jonka pohjakin ilmestyi näkyviin tänä kesänä! Tänä kesänä ilmestyi myös uusi Valley of fire- kokoelma, johon kuuluu huulituotteiden ja kynsilakkojen lisäksi tämän postauksen tähti eli luomiväripaletti.

Bohon luomivärit ovat olleet itselleni vielä suuri mysteeri ennen tämän paletin testaamista. Yleinen fiilikseni luonnonkosmetiikan luomiväreistä on vaihteleva ja tuntuu, että usein joutuu tinkimään pigmentistä ja pysyvyydestä valitessaan luonnonkosmetiikkaa silmämeikkiin. Halusin kuitenkin kokeilla mahdollisimman ennakkoluulottomasti tätä uutuuspalettia.

Valley of fire- palettia löydät mm. Ruohonjuuresta hintaan 17,95€.

Viisi murrettua, maanläheistä sävyä

Ensinnäkin onhan tämä paletti aivan upea! Pakkaus on kierrätettävää vahvaa kartonkia, johon on painettu hyvin teemaan sopivaa kuviointia. Itse luomivärejä paletista löytyy viisi, joista kolme on täysin mattaisia ja kaksi hehkuvan metallisia. Paletin sävyt ovat erittäin käyttökelpoiset ja vaikka tämä ilmestyi jo kesällä, ovat sävyt mielestäni todella trendikkäät ja toimivat myös syksyllä.

Luomivärit ovat helppoja häivyttää ja niistä irtoaa yllättävän paljon pigmenttiä. Pieni pölinä näistä syntyy, joten suosittelen kopauttamaan siveltimestä pölisevimmät pois ennen luomelle siirtymistä tai meikkaamaan silmät ennen meikkipohjaa. Pölinä ei kuitenkaan ole mikään huono ominaisuus, monet laadukkaiden meikkibrändien luomivärit (kuten Anastasia Beverlyhills) pölisevät myös paljon.

Sävyistä pidän kovasti vaikkakin nuo ruskeat ovat todella lähellä toisiaan. Metallisävyt eivät ole aivan niin hohtavia, kuin napeissa antavat ymmärtää eikä niitä voi ihan verrata esimerkiksi synteettisen kosmetiikan superhehkuviin luomiväreihin. Näistä saa kuitenkin enemmän potkua irti, kun sivellintä hieman kastelee esimerkiksi vedellä tai setting spraylla.

Kokonaisuudessaan paletti on upea. Se sopii erityisen hyvin luonnonkosmetiikkafaneille ja sellaisille, jotka rokkaavat mielellään maanläheisiä sävyjä silmämeikissään. Sanoisin, että tämä paletti sopii ihanasti erityisesti sinisille, vihreille ja sinivihreille silmille mutta myös ruskeasilmäinen varmasti nauttii tästä paletista! Oranssiseen taittavat sävyt korostavat silmissä erityisesti sinisyyttä ja punaisenruskeat vihreyttä. Erityisen hyvät sävyvalinnat siis näille silmänsävyille. Hintakaan paletilla ei mielestäni ole superpaha siihen nähden, että näistä oikeasti irtoaa väriä, joka myös näkyy luomella (tämä ei ole aina luonnonkosmetiikalle itsestäänselvyys).

Kokoelmaan kuuluu myös huulipunia ja rajauskyniä, joista kuvassa näkyvässä meikissä huulillani on rajauskynä sävyssä Beige sekä samansävyinen huulipuna. Puna on upea erityisesti hyvin vaalealle iholle. Omalle ihonsävylleni tämä on ehkä aavistuksen liian vaalea ja luo helposti peitevoidehuuliefektiä. Tummemman rajauskynän kanssa tosin tämä näyttäisi myös omalla ihonsävylläni varmasti hyvältä. Koostumus on kosteuttavan voidemainen, joka jättää huuliin miellyttävän tunteen.

Bohon Valley of fire- kokoelman Beige- punan löydät Ruohonjuuresta hintaan 12,95€.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *