Colourpop Garden Variety- kokoelma

Colourpop on edullinen jenkeissä myytävä kosmetiikkabrändi, joka on tunnettu edullisuudestaan ja värikkäistä kokoelmistaan. Olen kerran aiemmin tilannut merkin tuotteita ja todennut erityisesti luomivärien olevan hintaansa  nähden aivan ihania! Kun Colourpop lanseerasi puutarhasta ja kukista inspiroituneen Garden variety- kokoelman, oli se rakkautta ensisilmäyksellä. Ihanilla mehikasveilla koristeltu paletti säihkyy keväisissä ja pehmeissä sävyissä ja poskipuniin on painettu myös mehikasvimainen kuvio. Mintunsävyiset pakkaukset ovat myös aivan ihastuttavat.

Tilasin kokoelman luomiväripaletin sekä kaksi poskipuna + huuliöljy settiä eri sävyissä. Garden variety- kokoelmaan pääset täältä.

Luomiväripaletin hinta oli 20$ eli n. 16,90€. Paletista löytyy ihania mattasävyjä sekä kimaltavia metallisävyjä. Colourpopin mattasävyt ovat helppoja häivytellä ja metallisävyt toistuvat luomella niin sormin kuin kostealla siveltimelläkin lisättyinä. Ylläolevassa kuvassa näkyvät swatchit on tehty sormin, mikä antaa hieman osviittaa sävyistä. Osa sävyistä kuitenkin toistuu melko jauhoisina sormin lisättynä. Näin jauhoisina ne eivät kuitenkaan toistu luomella.

Olen nyt meikkaillut luomiväripaletilla pari kuukautta ja ihastunut paletin monipuolisuuteen. Tällä onnistuu tummemmat meikit, klassiset ”soft glam”- tyyliset meikit sekä ihanat hempeät pastellilookit. Paletin sävymaailma inspiroi kokeilemaan erikoisiakin väriyhdistelmiä.

Kokoelman Lux lip oilit ovat erikseen ostettuina Colourpopin verkkosivuilla 8$ mutta setissä 7,5$/ tuote eli n. 6,3€. Öljyt ovat kosteuttavia, läpikuultavia ja ihanan kiiltäviä. Nämä sävyt ovat Gen Jen (vaaleampi) ja Local time. Olen käyttänyt näitä huulipunien päällä märän lopputuloksen saamiseksi sekä ihan paljailla huulilla huulikiillon tapaan. Nämä eroavat tavallisesta huulikiillosta nimenomaan aavistuksen öljymäisemmän koostumuksen sekä kosteuttavien ominaisuuksiensa puolesta.

Seteissä huuliöljyjen lisäksi tulivat myös ihanan kukkaisposkipunat. Poskipunista sain sävyt Desert rose (vaaleampi) sekä  Whole nine yards. Poskipunista erityisesti tuo jälkimmäinen on mieleeni, sillä se on ihan täydellinen poskipuna lähes kaikkiin meikkeihin! Poskipunassa näkyy kevyt hohde, mikä ei kuitenkaan jätä iholle mitenkään liian hohtavaa tai glitteristä lopputulosta.  Poskipunissa on selkeästi puuterinen koostumus, joka on kuitenkin helppo levittää ja häivyttää kasvoille.

Yllä olevan kuvan meikissä käytin Garden variety- palettia sekä poskipunia. Huulilla huulipunan päällä Lux lip oil sävyssä Gen zen. Tuosta öljystä tulee aivan upea kiilto! Öljy on myös tosi kiva maskien alla, kun huulet ovat hieman koetuksella poikkeuksellisessa ympäristössä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *