Edullinen ja värikäs L.A. Girl cosmetics

Rakastan suositella edullisia kosmetiikkabrändejä, sillä niistä löytyy niin paljon huikeita helmiä, jotka hakkaavat helposti kalliimmat vastaavat. Tänään on pakko nostaa omassa postauksessaan nämä L.A. Girlin paletit, jotka ovat äärimmäisen pigmenttisiä ja joista löytyy häikäisevän upeita metallisävyjä!

Paletteja on tällä hetkellä saatavilla kuutta erilaista Suomesta tilattuna, joten valinnan varaakin löytyy. Itselleni on muodostunut selkeät suosikit näistä, jotka toimivat useisiin tilaisuuksiin. Nämä ihanat paletit ovat nyt myös alennuksessa Oletkaunis.fi- verkkokaupassa* hieman reilu 15€ hintaan. Myös muita merkin tuotteita -20-65% alennuksessa!

Romanttisiä sävyvivahteita

Merkin Mastery- paletti* sisältää hyvän määrän erilaisia roosansävyisiä neutraaleja sävyjä, sekä häikäiseviä ruusukullan sävyjä. Paletti on yksi maanläheisimmistä ja tämän nappaan usein mukaan asiakaskeikkoja varten. Sävyt ovat myös todella imartelevia hyvin monelle ihonsävylle! Hieman samankaltaisen sävymaailman omaava V.I.P- paletti* on kuin Mastery- paletin pikkusisko, josta löytyy myös kirkkaita keltaisen sävyjä murrettujen sävyjen lisäksi. Tämä on hieman kesäisempi paletti ja sopii Masterya paremmin niille, jotka kaipaavat joitakin statement- sävyjä neutraalien sävyjen kaveriksi.

Paleteissa olevat metallisävyt ovat yksiä markkinoiden parhaita metallisävyjä, joihin olen törmännyt. Ne ovat pehmeitä ja levittyvät kuin unelma sekä sormin että siveltimellä.

Intensiiviset erikoissävyt

L.A. Girliltä löytyy myös paletteja erikoissävyissä. Violetti This is me- paletti* on yksi suosikeistani, sillä violetti on ehdottomasti suosikkivärini ja rakastan sitä myös silmämeikissä. Paletissa on aivan törkeän vivahteikkaat metallisävyt, oma rakkauteni on paletin toiselta riviltä löytyvä moniulotteinen metallisävy. Myös tummempi Artistry- paletti* on hyvä paletti, jossa yhdistyy neutraaleja sävyjä sekä näyttäviä sinisiä, vihreitä ja oranssin sävyjä.

Kuvissa näkyvä vihreä paletti, josta löytyy enemmän sateenkaarensävyjä on Main stage- paletti*, jonka ehdoton vahvuus on sateenkaaren väriset metallisävyt. Tässä paletissa tietyt violetit ovat haastavia saada näkymään intensiivisinä luomella, joten tässä paletissa ei ole yhtä tasalaatuisia mattasävyjä kuin aiemmin mainitsemissani paleteissa. Vihreät, siniset ja metallisävyt kuitenkin toistuvat luomella upeasti.

Kirkkaat ja kestävät rajauskynät näyttäviin meikkeihin

Haluan vielä lopuksi vinkata L.A. Girlin Gel glide rajauskynistä*, koska nämä ilmeisesti ovat valikoimasta poistuvia tuotteita. Näissä kynissä on todella kestävä koostumus, joka levittyy pehmeästi luomelle sekä näkyy intensiivisenä myös luomen vesirajassa! Sävyistä löytyy erilaisia sinisiä, vihreitä, violettia, kuparia ja neutraaleja sävyjä. Näitä on pakko itsekin ostaa alennuksesta, sillä olen todennut nämä yksiksi parhaista edullisemman hintaluokan rajauskynistä!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *