Edullinen markettimeikkivoide normaalille ja sekaiholle

Viimevuoden puolella löysin Sokokselta meikkivoiteen, jonka muistin nähneeni useimpien meikkitubettajien videoilla Youtubessa. Voidetta kehuttiin kestäväksi, kauniin lopputuloksen jättäväksi voiteeksi, jota ei ole hinnalla pilattu. Moni vertasi voidetta kalliimpiin meikkivoiteisiin, joten halusin testata mistä on kyse. Kyseessä on Loreal parisin Infallible 24h Fresh wear- meikkivoide. Lorealin meikkivoiteet eivät ole koskaan aiheuttaneet sen ihmeellisempiä ihastustiloja, joten olin todella skeptinen myös tämän suhteen. Valitsin sävyistä  130 True beigen, joka sopii ihonsävylleni täydellisesti.

Otin voiteen nopeasti käyttöön osaksi meikkirutiiniani, enkä ensimmäisten käyttökertojen jälkeen vakuuttunut hypetyksestä. Meikkivoide tuntui jotenkin tavalliselta, se ei aiheuttanut edes toisella käyttökerralla sen suurempia ihastuksia ja hetkeksi siirryinkin vanhoihin meikkivoiteisiin ennen kuin palasin uudestaan käyttämään tätä voidetta. En tiedä mitä kävi, mutta toisen mahdollisuuden annettuani meikkivoide vaan toimi paremmin.

 

Meikkivoide on helppo levyttää selkeästi nestemäisen koostumuksensa ansiosta kevyenä kerroksena iholle. Koska itseltäni löytyy paikoitellen runsaastikin näppylöitä, olen kokenut hyväksi tavaksi kerrostaa niille alueille voidetta meikkisientä käyttäen toisen kerroksen. Voide pysyy kauniina koko päivän. Ihosta ei jää liian mattaista, muttei liian kiiltävääkään, sanoisin että lopputulos on puolimattainen, jossa kiiltoa on helppo kontrolloida puuterin avulla. Tämän ihomaisen lopputuloksen ansiosta päivän mittaan iholle nouseva rasvasta johtuva kevyt kiilto ei näytä pahalta, enkä ole useinkaan joutunut puuteroimaan kasvoja päivän mittaan.

Meikkivoide maksaa ostopaikasta riippuen 10-20€. Suosittelen tsekkaamaan meikkivoidetta Sokokselta tai Citymarketeista, näissä voide on usein alennuksessa ja hinta on lähempänä tuota kymmentä euroa. Sävyvalikoimasta löytyy hyvin sävyjä vaaleille ja keskivaaleille ihonsävyille eri pohjasävyillä, mistä plussaa.

Meikkivoiteesta on tällähetkellä pohjat jäljellä, joten voide on hyvin rakastettu. Meikkivoide jää ehdottomasti top 5 markettimeikkivoidelistalleni. Käyttökokemuksieni mukaan voide sopii parhaiten normaalille, kevyesti kuivalle ja sekaiholle. Kuivaihoiselle suosittelen meikkivoiteen alle hyvää kosteutusta.

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *