Empty bottles: Tyhjentyneet hiustuotteet

Hiustuotteita kuluu joka päivä vähintään kuivashampoon ja hiusöljyn verran. Pesen hiukset joka toinen päivä keskimäärin, joskus pystyn venyttämään yhdellä päivällä. Rakastan hiusnaamioita, hiuksiin jätettäviä hoitoaineita ja hiusöljyjä, sillä omat hiukseni ovat kuivat, takkuuntuvat ja käsitellyt. Tässä postauksessa kurkataan tyhjentyneiden purkkien hautausmaalle ja kaivetaan sieltä vielä viimeisen kerran loppuneet hiustuotteet, ennen kuin ne pääsevät jatkamaan matkaansa uusiin maisemiin.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine ja lämpösuojasuihke

Aina kun pesen hiukset, laitan hiuksiin pesun jälkeen jonkin hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Hiuksen tarpeen ja oman fiiliksen mukaan se voi olla hiusöljy tai hoitosuihke. Mielsin pitkään hoitosuihkeet suhteellisen tehottomiksi karhealle hiuslaadulle, kunnes kehitys kehittyi ja pääsin työn kautta tutustumaan oikeasti pehmentäviin ja silottaviin hoitosuihkeisiin. Briogeon Farewell frizz- hoitosuihke on yksi suosikeistani! Harmillisesti tämä on tosi monesta paikkaa tällä hetkellä loppunut, muuten ostaisin tätä kaappiin ehdottomasti lisää. Cocopandalta kuitenkin tätä näyttäisi vielä löytyvän pienestä alesta hintaan 15,15€*! Täytyy itsekin käydä klikkailemassa ostoskoriin.

Hiuksia lämpökäsiteltäessä suosittelen aina suihkaisemaan lämpösuihkeen hiuksiin. Se suojaa hiusta ja hiusväriä lämpökäsittelyltä ja usein antaa myös pitoa tai silottaa hiusta, riippuen tuotteesta. KEVIN.MURPHYn EVER.SMOOTH- suihke silottaa hiusta samalla suojaten sitä lämmöltä. Pidän itse hieman enemmän volyymia ja pitoa tuovasta ANTI.GRAVITY.SPRAYsta samalta merkiltä, mutta tämä oli ihan kivaa vaihtelua. Voisin ostaa uudestaankin, varsinkin jos kaipaan raudan alle siloista tuntumaa. Tuotteella on hintaa n. 28€ ja sitä saa ostettua mm. Session store- verkkokaupasta.

 

Hiusnaamiot

Hiusnaamiot ovat ihan suosikkejani. Korvaan usein hoitoaineen naamiolla, sillä koen että naamiot silottavat ja kosteuttavat hiusta usein paremmin. Viimeaikoina loppuneista löytyy ultimaattinen luonnonkosmetiikkasuosikkini eli Bruns Hårmask, joka on bergamotilta tuoksuva superkosteuttava naamio. Tämä jättää hiukset oikeasti sileiksi, mikä ei ole ollut aina odotettavaa luonnonkosmetiikan naamioilta. Purkki on riittoisa 350ml, mikä kestää pitkään. Tällä hetkellä tuote on halvimmillaan Sinunapteekissa, jossa naamiolla on hintaa 27,90€.

Toinen loppunut naamio on Evon The great hydrator- hiusnaamio. Tämän koostumus on uniikki, vähän sellainen paksun geelimäisen tuntuinen, joka kuitenkin levittyy voidemaisesti hiuksiin. Ihana koostumus, mutta tuoksusta joudun antamaan ison miinuksen. Tuote tuoksuu sellaiselta geneeriseltä miesten äklöltä hajuvedeltä, joka on aika voimakas. Joudun valitettavasti tuoksun vuoksi sanomaan, etten ostaisi tätä uudestaan. Pidän ehdottomasti enemmän Brunsin yrttisestä bergamotin tuoksusta, kuin tästä.

Hiusvärit, suoravärit, hiusvärinaamiot

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kerrataan vielä: hiusvärinaamiot, -maskit ja -shampoot ovat kaikki hiusvärejä. Ne sisältävät kaikki suoraväriä, joka on hiusväri. Toki suoravärin toimintaperiaate on hyvin erilainen kuin hapetevärin (se missä sekoitellaan ammoniakilta usein haisevia aineita keskenään), eikä se ole hiukselle yhtä raskas käsittelynä kuin perinteisempi hiusväri. Käytän paljon suoravärituotteita hiusvärin ylläpitoon, sillä värjätyt hiukset eivät kestäisi jatkuvaa hapetevärjäämistä. Suoraväri on tällöin loistava vaihtoehto kirkastaa ja freesata väriä. Hermansin Polly on ollut viimeaikojen suosikkini, sillä saan vaaleankupariin hiusväriini ruusuisuutta. Helppo väri, joka on muuten suunniteltu Suomessa! Hiusväriä myy mm. Oletkaunis.fi hintaan 12,90€*.

Toinen loppunut hiusvärin ylläpitäjä on shampookoostumuksessa oleva Four reasonsin Color mask shampoo sävyssä Rose gold. Sain tämän kollegaltani Jenniltä (@meikkijenni Instagramissa) ja pidin tuotteesta kovasti! Täydellinen, ruusukultainen sävy, joka on helppo vaahdottaa hiuksiin ihan ilman hanskojakin. Yleensä suosittelen AINA käyttämään suojahanskoja hiusvärejä tai sävytteitä käytettäessä, mutta näin vaalea shampoomainen tuote ei tarrannut käsiin, joten pystyin sen vaahdottelemaan ilman hanskoja. Tuotteella on hintaa Lykolla 19,90€*.

Shampoot

Loppuneissa shampoissa on kestosuosikkini Herbinan syväpuhdistavashampoo, jota olen käyttänyt vuosia. Hyvä perusputsari, joka poistaa hiuspohjasta tuotekertymät. Ei tehoa mielestäni parhaiten metallikertymiin tai muihin ns. ”erikoisongelmiin”. Säännölliseen hiusten ja hiuspohjan syväpuhdistamiseen toimii kuitenkin loistavasti. Hintaa purkilla on ostopaikasta riippuen n. 3,50-4€. Tätä saa mm. Sokokselta, Tokmannilta, Citymarketeista ja S- marketeista!

Toinen shampoo oli todellinen yllättäjä. Muistaakseni Goodieboxissa mukana tullut Ecooking repair shampoo vaahtosi kuin unelma, puhdisti hiukset hyvin ja jätti hiuspohjan ja hiukset miellyttävän tuntuisiksi. En odottanut tältä paljoakaan, mutta olin positiivisesti yllättynyt! Shampoo on vähän kalliimpi, Cocopanda myy tätä hintaan 20,10€. Jos tämä olisi hyvässä alessa, voisin ostaa tätä uudestaankin. Pidin tuotteesta kokonaisuutena tosi paljon! En silti koe että kyseessä on mikään uniikki tuote, mille ei löytyisi korvaajaa halvemmasta hintaluokasta, siksi en maksaisi tästä yli 20€.

 

 

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *