Essencen kevään uutuudet

*tuotteet saatu blogin kautta (Whynot PR)

Essence on tuonut markkinoille ihanan edulliset ja laadukkaat kosmetiikkatuotteet. Merkiltä alkaa löytyä oikeastaan kaikki, mitä tarvitset meikkaamiseen. Meikit ovat jopa parempia, kuin tuplasti kalliimmat vastaavat.

Sain kokeiltavaksi tämän kevään Essence- uutuuksia. Joukossa oli erilaisia kynsituotteita, meikkipohjalle sopivia tuotteita sekä silmämeikkejä. Halusin nostaa tähän postaukseen muutamia suosikkejani uutuuksista. Erityisesti tämä uusi Witch side- paletti aiheutti ihastusta.

Essencen meikkejä löydät valikoiduista Citymarketeista sekä Tokmanneilta. Myös verkkokaulla Lalalipstick.fi myy Essenceä, mikäli himoitsemasi tuote ei löydy edellä mainitsemistani tavarataloista.

Witch side- paletti 12,49€

Witch side- paletti on ihanalla hologrammikannella koristeltu paletti, josta löytyy upeita metalli- sekä mattasävyjä. Paletin kannessa olevat silmät aukeavat ja sulkeutuvat kantta liikuttelemalla. Muistan lapsuudestani erilaiset pelikortit ja vihkot, joista löytyi tämä sama efekti! Ihanan nostalgista.

Paletista löytyy  neljä hauskannäköistä pilkullista kimallesävyä, neljä metallisävyä sekä kahdeksan mattasävyä. Paletin sävyt ovat pigmenttisiä, helposti häivyteltävissä ja metallisävyt toistuvat kauniisti sormin lisättynä. Hintaa paletilla on hieman reilu 12€, joten tämän hintaluokan paletiksi laatu on 5/5.

Bye bye panda eyes! Mascara 4,39€

Essence toi markkinoille myös VIHDOIN lämpimällä vedellä poistettavan ”joka sään” ripsarin. Bye bye panda eyes! ripsari on sotkematon ripsiväri, jonka nimi tuo mieleen heti Tony Molyn pandaripsarin (joka muuten on myöskin 38 asteisessa vedessä poistettava).  Ensitestauksella ripsiväri ei levinnyt alaluomille päivän aikana, mikä oli todella hyvä merkki. Ainut miinuspiste tulee suht massiivisesta harjasta, jolla on hieman haastava levittää ripsiväriä tarkasti ripsiin.

My skin perfector Tinted primer (4,99€) & Loose fixing powder (4,69€)

Uusi My skin perfector- sarja sisältää ihohuokosia häivyttävän, sävytetyn pohjustusvoiteen sekä viimeistelypuuterin. Erityisesti puuteri ihastutti, tosin sävy Nude on aavistuksen liian tumma talvi-iholleni. Puuterista löytyy vaaleampi Light- versio, jonka saatan kotiuttaa, mikäli sellaiseen törmään kauppareissulla. Sävytetty pohjustusvoide sopisi kesällä esimerkiksi ainoaksi meikkipohja tuotteeksi, sillä se tasoittaa ihon sävyä ja tekee siitä kevyesti mattaisen. Pohjustusvoide on klassinen silikoniprimeri, joka häivyttää suuria ihohuokosia. Ei kuitenkaan tehnyt meikkipohjasta kakkuista hieman kuivakallakaan iholla.

Stay 8h matte liquid lipstick 3,69€

Essence on tuonut vihdoin meikkikokoelmaansa mattaisen  ja nestemäisen huulipunan. Huulipuna muistuttaa vahvasti Nyxin Liqued  suede huulipunaa (aplikaattori on lähes identtinen). Kuivilla huulilla huulipuna saattaa tuntua kuivalta ja halkeilla, joten tämä vaatii allensa huolellisen kosteutuksen ja kuorinnan.

Käytin ylläolevassa meikissä postauksen tuotteita. Huulipunasta käytin sävyä Date proof.

Oletko sä jo löytänyt uusia suosikkituotteita Essencen- uutuuksista?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *