Glitterterapiaa

*sisältää mainoslinkkejä

Kun kirjoitan tätä postausta, ulkona paistaa vihdoin aurinko! Eilen oli niin pimeää (kuten monena muunakin päivänä viimeisen 3 kk aikana), että mietin glitteriä ja paljetteja hieman syvemmällä tasolla. Siitäkö syystä loppuvuodesta pukeudutaan paljetteihin ja kimalteleviin asioihin, että saataisiin edes pieni pilkahdus siitä valosta, mikä on muutamaksi kuukaudeksi kadotettu? Sen on pakko olla niin.

Eilen haaveiltuani glitterkylvyistä, muistin tämän ihanan paletin olemassa olon. Tilasin paletin nimenomaan pikkujoulukautta varten Cocopandalta. Smashitin metallic glitterpaletista* löytyy  18 tapaa selvitä loppuvuoden pimeydestä. Glitterit ovat kätevästi painettuina nappeina, joista on helppo lisätä glitteriä pohjustetulle luomelle (tai muualle kasvoihin tai esimerkiksi hiuksiin) siveltimellä tai sormella painellen. Käytän glitterin kanssa aina Nyxin Glitter primeria, jolla saa kimalluksen pysymään hyvin koko päivän.

Paletissa parasta on ehdottomasti se, että se sisältää laajan valikoiman erisävyisiä glittereitä. Paletti toimii hyvin myös kesän festareita ajatellen ja hienolla glitterillä on kiva maustaa ihan arkimeikkiäkin esimerkiksi kevyesti lisäämällä muuten hempeän silmämeikin lisäksi liikkuvalle luomelle. Näen tämän paletin oleellisena osana erilaisia fantasiameikkejä, esimerkiksi jokin ihana merenneitomeikki olisi aivan ihana toteuttaa tällä!

Paletti tilattavissa Cocopandalta hieman reilu 20€ hintaan*.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *