Häikäisevä Ofran Rodeo drive

*tuote saatu blogin kautta

Rakastan palata välillä vanhoihin meikkisuosikkeihin. Korostuspuuterit ovat itselleni sellaisia, joista saan runsaasti inspiraatiota ja onnellisuuden hihkaisuja arkeeni. Yhdysvaltalainen indiebrändi Ofra on tunnettu erityisesti häikäisevistä korostuspuutereistaan, eikä suinkaan vähiten kulttipuuteristaan Rodeo Drivesta*. Rodeo drive on  upeasti kultaisena hehkuva kirkas korostuspuuteri, joka ei jätä iholle glitterhiukkasia vaan tuo tasaista kuulasta hehkua. Puuterilla saa luotua luonnollisen ”hikisen” näköisen hehkun poskipäille tai kunnon kuultomadot tahtoessaan.

Olen saanut blogin kautta kolmen tuotteen midipaletin, jossa on Rodeo drive- puuterin lisäksi myös aurinkopuuteri sekä poskipuna. Korostuspuuteria myydään kuitenkin myös yksittäisenä, jolloin puuteria on enemmän ja tuotetta on helppo kuljettaa mukana.

Ofran korostuspuuterit yksittäispakkauksissa maksavat hieman reilu 30€ riippuen ostopaikasta. Tällähetkellä Lyko tarjoaa Rodeo drivea alle 30€ hintaan, 27,12€. Yksittäispakatussa korostuspuuterissa tuotetta on 10g. Tarjoukseen pääset täältä*.

Ofran korostuspuuteria voi käyttää poskipäillä sekä piristämässä myös silmämeikkiä esimerkiksi liikkuvalla luomella sormella lisättynä. Käytän tätä myös silmän sisänurkassa tuomassa valoa silmämeikkiin sekä kulmaluulla. Myös huulipunan päälle sipaistuna tällä saa kaunista kiiltoa! Ofralta löytyy tässä kulttisävyssä myös korostussuihke* sekä huulikiilto*.

Ofran tuotteet ovat myös vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Ofran tuotteita saa ostettua mm. Lykosta, Eleveniltä ja Bangerheadista.

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *