Hello yellow!

Kevään ehdottomasti suosikkimeikkitrendikseni on noussut yksivärinen, simppeli silmämeikki, joita on nyt nähtykin muotinäytöksissä ja muotijulkaisuissa. Neonvärit tekevät uudelleen paluutansa muotimaailmaan ja vaikka monelle tämä trendi voi olla hieman ”too soon”, olen tavallaan aika innoissani tästä. Neonväriset kynsilakat, silmämeikit, neonrajaukset… Pienissä määrin, kuten asusteissa ja meikissä tämä trendi toimii mielestäni törkeän hyvin!

Hieman tuota neon- trendiä mukaillen toteutin tämän seuraavan lookin. Halusin kuitenkin tuoda enemmän sellaista perussävypaletin mukaista sävymaailmaa, joka muistuttaa minua peruskoulun kuviksen tunneista. Ne suttuiset vesivärinapit, joista ei enää tunnistanut mikä sävy on kyseessä… Ah, niitä muistoja!

Tämä silmämeikki oli todella helppo toteuttaa! Asetin ihan tavallista, mattaista teippiä tuohon silmänurkan kohdalle pohjustustuotteen lisäämisen jälkeen (Mac Paint pot Painterly) ja aloin lisäämään keltaista luomiväriä Juvia’s placen The Zulu- paletista. Yläluomen rajat tein hieman kapeammalla, pyöreäpäisellä siveltimellä, muuten pakkasin luomiväriä suuremmalla siveltimellä koko luomelle. Teipin ansiosta ulkorajasta tulee todella siisti ja graafinen, joka on koko lookin pointti. Oranssinpunaiset huulet tuovat kokonaisuuteen ihanan keväisen lisän. Tätä toteutusta voi muokata oman visuaalisen silmän mukaan vaikkapa kokonaan nudensävyisellä luomivärillä, pastellisävyillä tai vaikka todella rohkealla kokonaan metallisella ruusukullan tai pronssin sävyllä! Glitter luomet ei olisi myöskään pahitteeksi kesän festareita ajatellen, ehkä jätän tämän mieleen kesää varten.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *