Herbina face: Vegaania ihonpuhdistusta

Olen viimeaikoina ollut erityisen kokeilevainen uusien kasvonpuhdistustuotteiden suhteen. Vaikka olen löytänyt ihonhoitorutiiniin muutamia tuotteita, joita tulee ostettua yhä uudelleen ja uudelleen, päädyn silloin tällöin testaamaan jotakin uutta ja innovatiivista. Törmäsin Emotionissa etsiessäni meikinpuhdistukseen sopivaa tuotetta näihin Herbinan ihonpuhdistustuotteisiin. Erityisesti edullinen hinta kiinnosti (n. 5€ kpl) ja tuotteissa vahvasti mainostettu vegaanisuus. Tutkin hieman tuotteisiin käytettyjä raaka-aineita ja totesin näiden olevan tähän hintaa sopivat tuotteet uuden testaamiseen. 

img_20181103_151736.jpg

Herbina Face puhdistusgeeli lupaa puhdistaa ihon ja meikin hellävaraisesti. Se sisältää C- vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Tuote ei sisällä alkoholia ja on dermatologisesti testattu.

Herbina Face miselli puhdistusvesi lupaa puhdistaa ihon ja poistaa kevyen meikin. Sisältää samat vaikuttavat aineet kuin puhdistusgeelikin ja tällä voi poistaa myös huuli- ja silmämeikin. Tämäkään tuote ei sisällä alkoholia ja on dermatologisesti testattu.

Otin ensin testiin tuon puhdistusgeelin. Näissä molemmissa tuoksu on raikas, johtunee tuotteessa olevasta tyrnimehusta jota löytyy myöskin tuosta misellivedestä. Geeli oli pienoinen pettymys. Pesen yleensä meikit ensin jollakin geelimäisellä tuotteella, jonka toivon poistavan valtaosan meikkipohjasta, jotta voin viimeistellä puhdistuksen misellivedellä. Tämä jättää iholle kuitenkin selkeästi rasvaisen tunteen ja meikkivoidetta on edelleen silmin havaittavissa iholla. Joudun siis aina tällä puhdistaessani hinkkaamaan kasvot todella tarkkaan vielä erikseen meikinpuhdistusaineella. Tämän merkin misellivesi ei nimittäin riitä tähänkään, vaan vaikka kasvot kävisi kokonaan läpi tuolla Herbinan misellivedellä, tarttuu vanuun toisen merkin puhdistusaineella todella paljon meikkivoidetta. 

Olen viimeaikoina käyttänyt Lumenen Blur- sekä Estee Lauderin Double wear- meikkivoiteita. Näiden puhdistamiseen näistä kahdesta ei ole ollut mihinkään. Tänään kokeilin kuitenkin Catricen HD Liquid coverage- meikkivoidetta ja pesin taas normaalisti ihon tuolla puhdistusgeelillä ja yllätyin, että se jaksoi pestä meikkivoiteen lähes kokonaan pois iholta. Riippuu siis näemmä meikin vahvuudesta ja meikkivoiteen laadusta, kuinka tuo jaksaa puhdistaa ihon. 

Jottei kuitenkaan menisi ihan tuotteiden lynkkaamiseksi, haluan nostaa myös näistä niitä hyviä puolia. Plussaa edullisuudesta, vegaaniudesta, kotimaisuudesta ja laadukkaista raaka-aineista. Tuoksu näissä on ihanan miellyttävä, mikä muistuttaa kesästä ja raikkaista hedelmistä ja marjoista. Puhdistusgeeli jättää iholle raikkaan tunteen ja sopii varmastikin todella hyvin sellaisille, jotka meikkaavat kevyesti tai eivät ollenkaan. Täysin meikinpuhdistustarkoituksiin en ehkä näitä enää toiste ostaisi, sillä niihin tarkoituksiin löytyy markkinoilta niin paljon parempia tuotteita. 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *