Huhtikuun Goodiebox – Perfectly Imperfect

Huhtikuun Goodiebox saapui postiin alkuviikosta. Tämän kuun boksissa hoidetaan ihoa ja testataan  uutta kuivashampoota! Kerron postauksessa rehellisen mielipiteeni boksista sekä tutustun hieman tuotteisiin.

Goodiebox lupaa jokaisen boksin arvoksi vähintään 75€ ja boksi maksaa 24,95€. Oman Goodieboxisi voit tilata täältä*.

Dr Botanical Lemon superfood all-in-one rescue butter

(ovh. 18€)

Dr Botanicalin monitoimivoide sopii niin kasvovoiteeksi, naamioksi, puhdistustuotteeksi kuin huulivoiteeksikin. Muistuttaa tuotteena hieman Weledan Skinfoodi, mutta on koostumukseltaan hieman lötkömpi. Tämä tuoksuu vahvasti sitruunalle. Tuote imeytyy nopeasti iholle eikä jätä liian rasvaista tunnetta, joten tämä sopii varmasti monelle ihan päivä- ja yövoiteeksi. Toimii kivasti myös kuiviin kämmenselkiin.

Masque me up Spot on pimple patches

(ovh. 13€)

Finnilaput, joiden tarkoitus on nopeuttaa yksittäisten finnien poistumista iholta. Pieni lätyskä sisältää 22 kpl kahden kokoisia finnilappuja. Laput sisältävät salisyylihappoa, joka on hyvä täsmähoito finneille. Onnekseni iholtani finnit ovat vähentyneet, mutta saatan testata näitä mikäli yksittäisiä finnejä ilmenee! En ehkä kuitenkaan jatkossa ostaisi tämän hintaisia finnilappuja erikseen.

Pestle & Mortar Pure hyaluronic  serum

(ovh. 13€)

Hauskaan pahvipakkaukseen pakattu  6ml testikoko merkin hyaluronhapposeerumista. 30ml tätä seerumia maksaisi lähes 50€, joten puhutaan aikas arvokkaasta tuotteesta. Ihan kiva, että bokseista on löytynyt erilaisia kosteuttavia seerumeita, jotta pääsee testaamaan ihollensa sopivia seerumivaihtoehtoja. Ehkä pitäisin hieman edullisempienkin seerumimerkkien täysikokoisista tuotteista bokseissa, jotta tuotteen uudelleen ostaminen olisi mahdollisempaa. Tämä taisi olla boksin toinen matkakokoinen tuote, mikä on sinänsä pieni harmi, sillä ensimmäisissä bokseissa jokainen tuote oli täysikokoisia.

Roze Avenue Glamorous volumizing Dry shampoo

(ovh. 27€)

Jes, kuivashampoota! Tämä oli ehkäpä boksin ilahduttavin tuote. Kuivashampoon suurkuluttajalle tällainen yllätys boksissa on todella mieleinen. Ihanaa päästä kokeilemaan uutta merkkiä. Tuote on hintansa puolesta kampaamotuotteiden kanssa samoissa hinnoissa. Kaunis ulkoasu, miellyttävä tuoksu ja jättää hiuspohjaan raikkaan tunteen. Ja tämä todella tuo volyymia! Hinnan puolesta tuskin tulee hankittua uudestaan, mutta tämä tulee varmasti käytettyä loppuun viimeistä suihkausta myöten.

N.A.E Fragrance-free shower gel

(ovh. 4€)

Tuoksuton, vegaani suihkugeeli on varmasti monen boksin saajan mieleen. Plussaa tuoksuttomuudesta, joten sopii myös hajusteherkille. Tuotteessa 97% raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Omaan makuuni suihkugeelissä pitää olla tuoksua, sillä jos käytän iholla puhdistustuotetta, tykkään spa- fiiliksestä. Uskon kuitenkin tämän tulevan ihan käyttöön, varsinkin kesällä tulee varmasti käytettyä useammin suihkugeeliä. Jos ei suihkugeelille ole käyttöä, voi tuotteen käyttää pois vaikkapa käsisaippuana!

Boksin kokonaisarvo oli tässä kuussa Goodieboxin lupaama 75€. Hieman ehkä todellinen hinta saattaa olla halvempi kahden matkakokoisen/näytekokoisen tuotteen kohdalla (finnilaput ja seerumi). Boksi oli kokonaisuudessaan perushyvä, ei herättänyt yhtä paljon riemunkiljahduksia kuin aiemmat boksit. Ehkä toivoisin seuraavaan boksiin enemmän meikkituotteita, moni boksi on nyt sisältänyt vartalonhoitoa ja ihonhoitoa, joten pieni vaihtelevuus tuotteissa tulisi tarpeeseen.

Mitä mieltä sä olit tämän kuun boksista?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *