Huikea luomiväripalettilöytö 4 eurolla

Rakastan luomiväripaletteja. Johtuu varmasti väreistä ja siitä että olen aina rakastanut maalaamista, hiustenvärjäämistä ja muuta väreillä tapahtuvaa harrastamista, että  luomivärit ovat yksiä suosikkimeikkejäni. Bongailen kaupoista tuntemattomampia brändejä ja sellaisia edullisia yllätyksiä, joista voisin kirjoittaa teillekin. Aina halpa ei tarkoita huonoa, muttei aina hyvääkään. Tällä kertaa tein kuitenkin ihan törkeän hyvän löydön Normal- liikkeestä Tampereelta ja löysin W7 9 luomivärin paletit hintaan 4,40€! Paletit muistuttavat hieman Huda beautyn 9-pan paletteja, mutta maksavat tietysti murto-osan hinnasta. Paletteja löytyy ruskean/pronssin sävyisenä Sweet coco- palettina sekä keltaisena Sweet honey- versiona. Tästä on myös pastellinen paletti, joka ei kuitenkaan vastannut näitä kahta koostumuksiltaan ja laadultaan.

W7 Sweet honey- paletti

Sweet honey on keltaiseen pakkaukseen kiedottu paletti, jossa on ruskean, keltaisen ja kultaisen sävyjä. Paletin shimmeriset kultaiset muistuttavat paljon toisiaan, eikä niissä näy hirveästi eroavaisuuksia. Ne ovat kuitenkin kaikki todella pehmeitä ja helposti levittyviä, joten tällainen pieni samankaltaisuus ei itseäni häirinnyt tämän hintaisessa paletissa. Mattasävyjä sekä shimmereitä on helppo työstää ja kerrostaa (näin ei aina ole edullisemmissa luomiväreissä) ja luomivärit toimivat niin sormella kuin siveltimelläkin lisättynä. Kannattaa ottaa huomioon, että värit ovat ns. ”pressattuja pigmenttejä” eli todella pigmenttisiä ja saattavat jättää jäljen iholle pesusta huolimatta. Öljypohjaisella silmämeikinpoistoaineella (esimerkiksi Ziajan vuohenmaitosarjan silmämeikinpuhdistusaine) sopii hyvin tällaisten luomivärien poistoon.

W7 Sweet coco- paletti

Pidän ehkä ihan hitusen enemmän tästä Sweet coco- paletista, jossa on enemmän variaatioita luomivärisävyissä. Nämäkin ovat pressattuja pigmentejä, joten pigmenttiä löytyy todella reilusti! Paletin luomiväreissä ei ole tuoksua, mitä joku voisi olettaa paletin nimien perusteella. Shimmerit toistuvat mielestäni parhaiten sormella painellen tai kostealla siveltimellä lisättynä.

Mielestäni ihan todella loistavat paletit hintaansa nähden. Olen Normalin luomiväripaletteja testannut ennenkin, mm. Sunkissed- merkin paletteihin en ollut niin ihastunut, sillä niissä oli huomattavasti puuterisemmat ja vaikeasti kerrostettavat sävyt.

Oletko jo testannut näitä W7 luomiväripaletteja?

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *