I love me- messutunnelmia

*messuliput saatu blogin kautta

Kahden vuoden tauon jälkeen päästiin vihdoin viettämään I love me- kauneusmessuja. Messut olivat hieman normaalia pienemmät tänävuonna, mutta se on ihan ymmärrettävää, sillä moni yritys palautuu edelleen pandemiavuosista. Lähdimme pienellä kauneusvaikuttajaporukalla Tampereelta junalla kohti Helsinkiä (Instagram @meikkijenni, @meikkimuija ja @krissesutii). Saavuimme messukeskukselle siinä 10.30 tienoilla ja lähdimme väsyneinä mutta innoissamme kohti ihanaa tapahtumapäivää!

Oli muuten oikeasti tosi virkistävää päästä näkemään monia kollegoita sekä tietysti myös yhteistyökumppaneita messuilla! Moni sometili ja sähköposti sai kasvot, mikä oli tosi mahtavaa. Messuilla oli mukavan intiimi tunnelma, itse pidin siitä että vain yksi halli oli käytössä messuilijoille. Tuli jotenkin sellainen lämmin olo kaikkien erikoisten aikojen jälkeen. Messuilla huomasi yritysten pistäneen parastaan messupisteiden eteen, alla olevassa kuvassa näkyy Yeppon pisteen upea ruususeinä, joka oli ehdottomasti messujen yksi kauneimmista pisteistä!

Kiitos kaikille, keitä pääsin moikkaamaan ihan kasvotusten messujen aikana! Oli ilo tavata <3

Uusia kosmetiikkalanseerauksia messuilla

Messuilla näkyi paljon uusia tuotelanseerauksia, kuten Djusien uudet vartalo- ja kasvoharjat*, Bearelin lanseeraama uutuusbrändi Black rouge* ja monia muita. Omia suosikkipisteitäni olivat ehdottomasti House of Organicin, Yeppon sekä Nordic beauty Incin pisteet. Joka pisteellä oli kuitenkin todella hyviä tarjouksia ja kauniita esillepanoja.

Teitä kuitenkin kiinnostaa, mitä sieltä messuilta sitten tarttui mukaan. Paljon olisi ollut juttuja, jotka kiinnostivat, mutta jätin osan hautumaan ja odottamaan Black friday- alennuksia (jotka muuten ovat nekin ihan kohta).

Messulöydöt:

  • Bearelin pisteeltä sain mukaan pussukan, jossa oli Etuden uusia tuotenäytteitä. Valitsin vielä kolme täysikokoista tuotetta mukaan, joten pakkohan se oli ottaa Black rougea parin tuotteen verran testiin, sekä paljon kehuttua COSRX Propolis toneria.
  • Elina K glitterpisteellä oli uusia glittergeelejä, joita sain mukaan testattavaksi. Nämä näyttävät NIIIN ihanilta! Näitä löydät Elina K.:n verkkokaupasta hintaan 8,90€/kpl.
  • Yeppon pisteeltä nappasin parit Never die mascarat mukaan, sillä siellä oli meikeistä tarjous ota 2 maksa 1! Toisen ripsasin annoin äidille tuliaiseksi, sillä hän ei ole vielä tätä ripsiväriä testannut. Lisäksi sain uuden sävyn Downy cheek poskipunista (sävy Fig), Periperan uusia punia sekä Round labin ihonhoitoa.
  • Kolme cosmetics on ihana suomalainen pienyritys, joka tekee aivan ihania, simppeleitä ja toimivia ihonhoitotuotteita. Vatkattu kehäkukkavoide on suosikkini vuosien takaa, joten sain tätä yhden purkin mukaan. Pistin herkkäihoisen miehen heti testaamaan tätä, tulokset ovat olleet ihan huikeita!

Lisäksi ostin ihan omilla euroillani Iberon pisteeltä 4 suurta scrunchie- ponnaria, joista kaksi annoin läheisille tuliaisiksi. Ponnareista oli tarjous 4kpl/10€, mikä oli mielestäni hyvä diili noin suurista ponnareista!

Kävitkö sä messuilla? 

kauneus meikki iho tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *