Ihana italialainen hiustenhoitobrändi Davines

*tuotteet saatu blogin kautta

Davines on italialainen hiuskosmetiikkabrändi, jota saa kampaamoista sekä kampaamotuotteiden verkkokaupoista. Pääsin tutustumaan brändiin Session storen* kautta, kun Jarno ehdotti että lähdettäisiin tekemään pientä yhteistyötä tuotteiden parissa. Tämä postaus tosin ei ole osana sovittua yhteistyötä, vaan ihan lämmin suositus tuotteisiin tyytyväiseltä asiakkaalta!

Mikä Davinesista sitten tekee poikkeuksellisen? Davines on perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan Parmassa Italiassa. Merkin motto on luoda kestävää kauneutta, joka näkyykin upeasti tuotteissa ja niiden raaka-aineissa. Tuotteet valmistetaan kestävistä raaka-aineista ja niiden valmistamisessa suositaan uusiutuvaa energiaa. Davines myös käyttää resursseja metsien istuttamiseen ja suojelemiseen. Purkit ovat kauniin pelkistettyjä ja niissä on pyritty säästämään mahdollisimman paljon muovia. Raaka-aineissa suositaan italialaisten pienyrittäjien valmistamia ja viljelemiä ravintorikkaita raaka-aineita.

Davinesin tuotteet löydät Session storesta täältä.

Pörröisyyttä poistava LOVE- sarja

Näin joulunalla Davinesilta löytyy kivoja paketteja, joita voin suositella merkkiin tutustumiseksi tai ihan lahjaksi rakkaimmille. Jarno suositteli LOVE- sarjaa pörröiselle, takkuiselle ja paksulle hiustyypilleni ja olin kyllä ensitestauksesta asti ihan myyty! Tuotteissa on mieto, spamainen tuoksu, joka ei ärsytä nenää. Tuotteet ovat runsaita koostumuksiltaan ja ne ovat äärimmäisen riittoisia. Pieni määrä riittää koko hiuspituuteen! LOVE- smoothing conditioner eli poishuuhdeltava hoitoaine on ihana pörröisyyden taltuttaja, hiuksista tulee kiiltävät, sileät ja takuttomat. Jos haluaa oikein ekstrasiloisuutta, suosittelen valitsemaan kaveriksi vielä LOVE- sarjan hiuksiin jätettävän hoitovoiteen. Voide on myös riittoisa, ihan nokare riittää koko pituuksiin. Riittoisa 150ml purkki kestää siis käytössä tosi pitkään! Hoitovoide levitetään pyyhekuivattuihin hiuksiin pesun jälkeen eikä huuhdella pois.

LOVE- lahjapakkauksessa tulee mukana myös all in one- tyylinen suihke, joka sopii hiusten selvittäjäksi ja lämpösuojaksi. Lahjapakkauksella on hintaa 57€, joten aika kivasti säästää euroja verrattuna jos ostaisi nämä tuotteet erikseen. Yhdelle tuotteelle jää 19€ hintaa, kun normaalisti shampoo ja hoitoaine maksavat erikseen 28€.

Itseäni jäi vielä kiinnostamaan merkin syväpuhdistava shampoo sekä korjaavan sarjan hoitotuotteet, joten niitä pitää testata seuraavaksi näiden tuotteiden loputtua!

Onko Davines sulle merkkinä tuttu? Mikä on sun Davines- suosikki?

kauneus hiukset suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *