Ihanan suloinen Beauty bay Love notes- luomiväripaletti

Beauty bay on briteissä toimiva kauneusverkkokauppa, josta löytyy ihania kosmetiikkatuotteita, joista kaikkia ei saa ostettua Suomesta. Olen tilannut verkkokaupasta useasti, toimitus on kohtuullisen nopeaa eikä tuotteista tarvitse maksaa tulleja.

Beauty baylla on myös oma kosmetiikkamerkkinsä joka kulkee Beauty bayn nimellä. Merkin alta löytyy ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Erityisesti luomivärit ja poskipunat ovat ihastuttaneet ja meikkien hinnat ovat laatuunsa nähden todella edullisia. Tässä postauksessa esittelemäni ystävänpäiväpaletti Love notes kuuluu merkin tuoreimpiin lanseerauksiin. Love notes palettia löytyy vielä Beauty bayn valikoimasta ja paletilla on hintaa 17€.

Beauty bayssa on maksuvaihtoehtoina kortin lisäksi myös Klarna, mikä ainakin itselle luo tietynlaista turvallisuuden tunnetta tilattaessa ulkomailta. Näin voit vastaanottaa tuotteet ennen maksamista, jolloin olet varma että maksat juuri niistä tuotteista, jotka tilasitkin.

Helposti häivyttyviä mattasäyjä ja näyttäviä shimmereitä

 

Beauty bayn luomivärit ovat priimaa. Ei pelkästään halpaan hintaansa nähden, vaan ihan puhtaasti niiden koostumukseen ja pigmenttisyyteen vedoten. Sävyt on helppoja häivyttää ja metallisävyt toistuvat luomella todella kirkkaina ja kimaltavina. Tässä paletissa on mielestäni täydellinen sävymaailma ollakseen ystävänpäiväpaletti. Ei liian pinkki, eikä liian punainen. Paletista löytyy hyviä neutraaleja, joihin on helppo yhdistää ripaus roosaista tai violettia. Paletin punaiset ovat lähes kaikki viileällä pohjasävyllä, mikä tekee paletista erityisen sopivan skandinaavisille viileille ihonsävyille.

Paletista löytyy 12 mattasävyä sekä 8 kimaltavaa sävyä. Omia suosikkisävyjäni ovat mattasävyistä vanharoosainen Cheeks, hempeä Lilac ja metallisävyistä upea Chandelier, Bellini sekä Princess. Sävyjä on helppo sekoitella ja mätsäillä yhteen, enkä usko että paletilla olisi edes mahdollista luoda epäsopivaa väriyhdistelmää! Ihana kokonaisuus, joka sopii todella monelle.

Huom! Alla olevat swatchit on tehty kuivin sormin paljaalle/kuivalle kämmenselälle, joten tämä saattaa vaikuttaa swatchien toistuvuuteen. Normaalistihan silmäluomelle laitetaan pohjustaja ennen luomiväriä, jotta pysyvyys ja levittyvyys olisi mahdollisimman priimaa!

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *