Ihanat syksyiset poskipunat

Poskipuna on ehdottomasti yksi suosikkivaiheistani meikkiä tehdessä. Meikkipohja saa poskipunan avulla hehkua ja väriä, joka on erittäin toivottua ihan ympäri vuoden. Moni ehkä mieltää poskipunan kesämeikiksi, sillä kesän meikkitrendeihin on pitkään kuulunut reilusti poskipunaa. Poskipuna sopii kuitenkin myös todella hyvin myös loppuvuoteen. Vaihtamalla syyssävyihin, saat poskipunan sopimaan ihanasti myös syksyn väreihisi!

Syksyn poskipunasävyissä suosin murrettuja, ruskeapohjaisia ja vähän hillitympiä poskipunasävyjä. Mauve, murrettu roosa, vadelma ja terracotta ovat upeita sävyjä syysiholla. Ihon oma pohjasävy sekä muu sävymaailmasi vaikuttaa siihen, mikä poskipunasävy on sinulle kaikkein imartelevin. Viileän sävyiselle iholle kylmät roosat ja mauvesävyt ovat loistavia syksyllä. Hieman lämpimämpi ja keltapohjaisempi iho näyttää ihanalta jopa hieman oranssiin taittuvassa poskipunassa tai murretun persikkaisessa sävyssä. Poskipunissa suosittelen kokeilemaan rohkeasti sävyjä, sillä se itselle kivoin sävy voi löytyä hyvin yllättävästäkin sävymaailmasta! 

Vasemmalla Pat McGrathin Nude venus ja oikealla Laveran Charming rose.

Pihistä tai panosta: Murretut roosan sävyt

Murretut roosan, mauven ja nuden sävyt ovat ihanan helppo ja turvallinen tapa lähestyä poskipunia. Nämä sävyt sopivat todella monelle. Viimeaikojen suosikkiposkipunani on ollut hieman kalliimman hintaluokan Pat McGrathin Nude venus- sävyinen poskipuna. Ostin tämän taannoin alesta n. 30€ hintaan (mikä vastaa paljolti Macin poskipunien hintoja) mutta normaalihintaisena näistä saa pulittaa ainakin sen reilu 40€. Sävy Nude venus on ihana, murrettu roosa nude, joka on tarpeeksi vaalea sopiakseen monille vaaleille ihonsävyille mutta sitä pystyy myös kerrostamaan, mikäli haluaa kunnolla hehkua kasvoille. Löysinpä muuten kokoelmastani yhden edullisemman poskipunasuosikin, joka muistuttaa sävyltään todella paljon tätä Pat McGrathin poskipunasävyä!

Laveran Charming rose* on tosi liki sävynsä puolesta kalliimpaa poskipunasiskoaan. Koostumuskin on hyvin samankaltainen, pehmeän puuterinen, ei täysmattainen vaan luonnollisen kuultava (ei kuitenkaan glitterinen tai kimaltava). Nämä kaksi muistuttavat niin paljon toisiaan, että suosittelen säästämään ja hankkimaan Laveran 12,50€ hintaan, ennemmin kun maksaisit 40€ poskipunasta.

Vasemmalta oikealle: Pat McGrath Nude venus, Lavera Charming rose, Physicians formula Copper cabana, Moira I want you ja Isadora Fire orange.

Täyteläiset oranssit poskipunat

Olen rakastunut näin syksyn tienoilla oransseihin poskipuniin. Oranssi saa olla jopa tosi hehkuvan oranssi, jolla saa söpön omenaposkiefektin, mikä mielestäni on tosi suloinen syksyllä. Oranssia saa myös hyvin häivytettyä kevyeksi punaksi poskille, mikäli pelkää poskipunaövereitä. Lähtökohtaisesti oranssi on enemmän keltapohjaisen ihon kaveri, mutta mikäli ihastuit oranssiin poskipunaan, suosittelen kokeilemaan rohkeasti.

Omia suosikkejani oransseista punista ovat voidemaiset versiot Isadoran Cream blush sävyssä Fire Orange* sekä Moiran Loveheat cream blush sävyssä I want you. Molemmat poskipunat ovat n. 10€ hintaluokasta, eli voidaan puhua aika edullisesta poskipunasta. Isadoran versio on hieman mattaisempi ja jämäkämpi koostumukseltaan, kun taas Moiran poskipuna on kevyen balmimainen, hehkuvampi ja helposti häivytettävämpi.

Hyvä vaihtoehto kirkkaan oransseille poskipunille on Physicians formulan Butter blush sävyssä Copper cabana*. Tämä puna on enemmänkin hehkuva, murrettu oranssinen terracotta, joka on hieman hillitympi, kuin kaksi edeltävää oranssista poskipunaa. Puna on todella imarteleva myös vähän viileämmällä iholla, sillä sävy ei ole selkeästi oranssi vaan ruskeapohjaisempi. Tämä on nyt kivassa alessa Lykolla alle 13€ hintaan. Butter blusheissa on muuten Physicians formulan Butter- tuotteille ominainen kookostuoksu. Myös Laveran punassa on kevyt tuoksu, mutta muut postauksen poskipunat ovat tuoksuttomia.

Minkä sävyistä poskipunaa sinä tykkäät käyttää syksyisin?

 

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *