Iki-ihanat hiuspinnit

Hiuspinnit ovat valloittaneet koruliikkeiden lisäksi myös kampaamot! Hiusalan ammattilaiset ovat vakuuttuneet hiuskoristeiden, pinnien ja pantojen jäämisestä pidempiaikaiseksi trendiksi, joten eri firmat ovat tuoneet hiustuotteidensa rinnalle myös valikoiman erilaisia pinnejä ja koristeita. Tämä on mielestäni aivan ihana tapa tutustuttaa asiakkaat helppoihin pikakampauksiin ja myydä kampaus asiakkaille vaikkapa suoraan juhliin mukaan jokin kaunis, kantajallensa sopiva koriste.

Käväisin viimeviikolla pitkästä aikaa vanhalla työpaikallani Session salonissa leikkauttamassa Nooralla hiukseni ja samalla pääsin hipelöimään Cocobellan hiuskoristeita ja pantoja. Cocobellalta löytyy ihana valikoima ajattomia hiusasusteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Hiuskoristeiden hinnat liikkuvat 6-8€ tienoilla ja pantojen alle 15€ hujakoilla. Näitä koristeita löydät useista kampaamoista, joilta löytyy KEVIN.MURPHY- tuotteita valikoimistaan.

Valitsin hiuksiini leikkauksen jälkeen kassan kautta ihanan ruusukvartsisen, näyttävän suuren pinnin sekä kauniin hempeän kolmen helmipinnin setin. Näistä saa ihanat yksityiskohdat esimerkiksi lettikampaukseen, nutturan kaveriksi tai ihan avoimiin, kiharrettuihin hiuksiin kampauksellisuuden luomiseksi!

Pinneillä saa ihanasti pientä extraa arkiseenkin kampaukseen, kuten sotkunutturaan tai perusponnariin. Jos jaksaa nähdä pientä vaivaa, saa pinneillä avonaiseen kiharaan kampauksellisuutta kampaamalla esimerkiksi toisen sivun sileäksi tai kieputtamalla ja kiinnittämällä siihen koristepinnin.

Mitä sä tykkäät hiuspinneistä? Entäs onko ysäriltä palanneet hiuspannat ja scrunchie-ponnarit ahkerassa käytössä?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *