Jalokivisävyt silmämeikissä

Neutraalit ja hillityt sävyt toimivat aina silmämeikissä. Moni lähestyy erilaisia ruskeita sävyjä helpoiten silmämeikkiä tehtäessä, mutta usein aivan ihania värejä silmämeikkiin löytyy aivan näiden ruskeiden vierestä. Niinsanotut jalokivisävyt ovat murrettuja versioita hieman värikkäämmistä sävyistä, kuten violetista tai vaaleanpunaisesta. Erityisen jalokiviset sävyistä tekee kevyt metallin hohde, joka saa silmät säihkymään. Omia suosikkisävyjäni tällaisissa meikeissä ovat violetin sävyt sekä erilaiset vaaleanpunaiset, jotka toimivat murrettuina versioina aivan ihanasti arkimeikissäkin.

Jalokivisävyt on helppoja yhdistää myös niihin neutraaleihin ruskeisiin. Rakastan yhdistää jotakin kevyesti kimaltavaa murrettua violettia esimerkiksi viileän ruskeaan, joilloin ruskean sävy tasapainoittaa violettia ja tekee silmämeikistä mukavan utuisen. Vaaleanpunaisen kaverina toimivat lämpimät vaaleanruskeat. Näissä ei voi mennä pieleen, yhdistele värejä rohkeasti ja kokeile piristää arkimeikkiäsi pienellä ripauksella jalokivien hehkua!

Alla olevan ruusukultaisen meikin tein kokonaan Linda Hallbergin Infinity Glam- paletilla*, jossa on mukana ihania  murretun helmiäisiä sävyjä, jotka sopivat täydellisesti turvallisista sävyistä pitävälle meikkaajalle. Paletin sävyt sopivat myös loistavasti poskipunaksi, highlightiksi sekä kasvojen varjostamiseen.

Onko sinulla suosikkisävyjä silmämeikissä? Lähestytkö helpommin ruskeita sävyjä vai uskallatko leikitellä väreillä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *