Jeffree Star cosmetics Androgyny & Beauty Killer- paletit

Rakastan jakaa meikkilookkeja blogissani ja olette varmastikin huomanneet toistavani samoja meikkipaletteja postauksissa näkyvissä meikeissä. Milloin olen käyttänyt Jeffree Starin Androgyny- palettia ja milloin Juvia’s placen The Zulu- palettia… Tajusin kuitenkin ettei blogissani ole erikseen postausta kaikista ihanista omistamistani pigmenttirikkaista paleteista, joten halusin tehdä näillä kunniaa kirjoittamalla niistä ihan omat postauksensa! Tämä on siis postaussarjan ensimmäinen osa, jossa esittelen kaksi Jeffree Starin lanseeraamaa palettia; Beauty Killer (joka on Jeffreen ensimmäinen luomiväripaletti) sekä Androgyny (hänen toinen palettinsa). Erityisesti tämä jälkimmäinen kuuluu omiin ”go-to”- paletteihini, joita suosittelen jos etsii vain yhtä hyvää palettia, jolla pärjää vuosia ja saa luotua niin helppoja arkimeikkejä kuin näyttävämpiä ja jopa luovempiakin kokonaisuuksia. Napit ovat suuret ja sopivat hyvin monenlaisiin meikkeihin. Molemmat paletit löytyvät Oletkaunis.fi– verkkokaupasta ja maksavat 49,50€.

Beauty Killer sisältää todella mielenkiintoisen skaalan värejä. Kaksi todella hyvää häivytyssävyä (Courtney ja China White), täydellisen kylmän espressoruskean (Vanity) sekä ehkä pinkeimmän luomivärin, minkä omistan (Star power). Paletin ainoa ”huono” sävy on kultainen Rich bitch, josta ei mielestäni irtoa pigmenttiä edes kostealla siveltimellä. Tämä toimii kyllä luomivärien päällä tuomassa kultahippuja värin pintaan, johon se ehkä on tarkoitettukin mutta yksinään tästä ei ole mihinkään. Muut sävyt ovat pehmeitä, kauniita ja monipuolisia. Rakastan yhdistää tämän paletin sävyjä muiden palettieni kanssa. En koe paletin kuitenkaan olevan omiin tarpeisiini sellainen, jonka valitsisin yksinään esimerkiksi reissuun mukaan. Tämä vaatii rinnalleen luonnonläheisempiä sävyjä.

Androgyny– paletti on yksi suosikeistani. Tässä on juuri ne täydellise  murretut sävyt, jotka sopivat niin arkimeikkeihin kuin intensiivisiin kuvausmeikkeihin. Paletin vaaleanruskea sävy Safe word sopii myös kasvoille contouring- puuterin asemasta ja Frosting- sävy toimii myös highlighterina. Omat suosikkisävyni ovat Safe word, Androgyny sekä Charm, jotka toimivat kolmistaankin luomenna ihan törkeän hyvin! Jos ostaisin vain yhden paletin enkä omistaisi muita, ostaisin tämän.

Nämä kaksi palettia toimivat hyvin yhteen ja sävyjä on ihana miksailla keskenään. Koska pigmentti näissä on ensiluokkaista ja häivytettävyys loistavaa, näiden kanssa meikkailu on todella terapeuttista. Vaikka melkein viidenkympin hinta voi kirpaista, kannattaa kuitenkin ottaa huomioon palettien suuret napit, jotka ovat moniin paletteihin verrattuna kolminkertaiset. Nämä eivät lopu ihan heti!

Seuraavaksi sukelletaan muihin omistamiini Jeffree Star cosmeticsin paletteihini ja kurkistetaan myös Juvia’s placen tiivis ja sympaattinen kokoelmani.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *