Joulukuun Goodiebox

Ihan hullua, että enää 5 päivää jouluun! Sen kunniaksi korkataan vuoden viimeinen Goodiebox, joka osoittautuikin marraskuun boksin lisäksi ehkä yhdeksi vuoden kivoimmista bokseista. Joulukuun boksi oli väritykseltään hyvin jouluinen, punainen kartonki herättelee kevyesti joulutunnelmaa. Boksin sisältä löytyy tuotteita meikkiin, ihonhoitoon ja myös hiuksille. Mukana on sellaisia brändejä, joita on nähty aiemmissakin bokseissa mutta myös uusia tuttavuuksia. Kurkataanpa, mitä boksista löytyy.

Jorgobe Niacinamide serum

(ovh. 23,90€)

50ml tuotetta sisältävä tuubi niasiiniamidia sisältävää seerumia. Niasiiniamidi on yksi suosikkiraaka-aineistani ihonhoidossa, sillä se tasoittaa epäpuhdasta ihoa ja epätasaista ihonsävyä. Plussaa siitä että seerumi on tuubimuodossa, joten se on helppo lisätä kasvoille hygieenisesti. Ehdottomasti ihana yllätys talvi-ihon hemmotteluun.

de_Cure Glow AHA + BHA Glow cleanser

(ovh. 55€ / 100ml)

Voidemainen/geelimäinen puhdistusaine, joka sisältää ihonhoidon trendikkäitä raaka-aineita eli aha- ja bha- happoja. Tämä on matkakokoinen/testikokoinen 20ml tuubi, joten arvo ei tällä tuotteella ole tietenkään tuo täysikokoisen tuubin arvo. Jos tämän hinnan laskee suhteutettuna täysikokoiseen, jäisi tälle matkakokoiselle n. 11€ hintaa. Käytän tämän kuitenkin mielelläni pois.

Melusine Paris 3 in 1 mascara

(ovh. 21€)

Täysikokoinen, itselleni tuntemattoman brändin ripsiväri lupaa hoitaa ja ravita ripsiä sekä sekä stimuloida niiden kasvua. Mielenkiintoinen kombo. Nähtäväksi jää, kestääkö tämä ripsiväri kuinka käyttöä, eli leviääkö silmien alle. Olen aika nirso ripsivärien suhteen, joten harvoin innostun boksista löytyvistä ripsiväreistä.

Realher Definer brow pencil

(ovh. 14,50€)

Boksin toinen iloisista yllätyksistä on tämä Realherin tarkka kulmakynä. Tuote muistuttaa suosikkiani Essencen Micro presice kynää, mutta tässä on toisessa päässä myös kulma harja. Kynän väri näyttää juuri sopivalta, eli viileähköltä keskiruskealta. Tällä saa todella tarkkaa jälkeä, tykkään!

Hairlust Growth & Protection mask

(ovh. 26,95€ / 200ml)

Tämäkin tuote on valitettavasti matkakokoinen 50ml tuubi, josta riittää pitkien ja paksujen hiusten hoitoon muutamaksi kerraksi. Arvo laskettuna tälle matkakoolle olisi n. 6,7€. Hiusmaskit kuitenkin tulevat tarpeeseen, joten mielelläni tämän otan käyttöön.

Boksista löytyi myös testikokoinen hajuvesi Karl Lagerfeldilta. Pidän noista 2ml suihkepulloista, ne kulkevat kätevästi mukana ja niiden avulla olen löytänyt miellyttäviä uusia tuoksututtavuuksia!

Boksin arvoksi tässä kuussa tuli 77,14€, eli arvoltaan boksi ei ole vuoden kalleimmasta päästä vaikka onkin vuoden viimeinen boksi. Boksissa oli kuitenkin kivan ajankohtaisia tuotteita ja sellaisia, jotka tulevat itselläni omaan käyttöön.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *